Esteu aquí

Els complexos esportius municipals reobriran divendres 31 de juliol

S'hi aplicaran totes les mesures de seguretat establertes per Protecció Civil

Un usuari entra al CEM Estruch abans del darrer tancament.

dijous, 30 juliol, 2020 - 12:45

S'ha revocat l'ordre de tancament dels centres esportius emesa pel servei d'emergències de la Generalitat als municipis metropolitans afectats per les restriccions a causa de rebrots de COVID-19.

Arran d'aquesta decisió, l'Ajuntament del Prat ha autoritzat la reobertura dels complexos esportius muncipals (CEM Sagnier, CEM Estruch, CEM Julio Méndez i CEM Fondo d'en Peixo) a partir de demà divendres, 31 de juliol.

Màximes mesures de seguretat

La reobertura es farà amb totes les mesures de seguretat sanitària que ja s'havien pres el 22 de juny, quan els centres esportius van poder tornar a obrir després de la fase més intensa de restriccions.

Entre les mesures de seguretat destaquen l'obligatorietat de l'ús de mascareta fins al lloc de fer els exercicis, el manteniment de la distància de seguretat entre persones, la reducció de l'aforament fins al 50 % i la limitació a un màxim de 10 persones de les sessions del programa d'activitats -donades aquestes circumstàncies, l'Ajuntament recomana reservar plaça abans d'anar-hi-.

Retorn dels abonaments

L'Ajuntament retornarà les quotes dels abonaments als complexos esportius municipals corresponents als dies que hagin estat tancats.

Equipaments culturals

Pel que fa als equipaments culturals, que també havien hagut de suspendre les activitats, la majoria d’ells ja no obrirà perquè a l’agost tanquen habitualment. La Biblioteca Antonio Martín, que és l’únic equipament cultural que havia quedat obert durant aquest període, el mes d’agost continuarà donant servei de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h. L’Arxiu Municipal reprèn l’atenció presencial de dilluns a divendres de 10 a 13 h, amb cita prèvia (que es pot demanar trucant al 934782858 o escrivint a patrimonicultural@elprat.cat).

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...