Esteu aquí

Els avis i àvies de la residència municipal Penedès animen amb un vídeo els infants del Prat a fer-los arribar els seus missatges

Les persones grans de la residència municipal d’avis Penedès del Prat de Llobregat han gravat i compartit un vídeo per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus escrits o dibuixos.

Imatge vídeo Residència Penedès

dijous, 19 març, 2020 - 14:30

Les persones grans de la residència municipal d’avis Penedès del Prat de Llobregat han gravat i compartit un vídeo per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus missatges, en forma d'escrit o de dibuix.

Amb aquesta iniciativa, volen expressar que, tot i que no puguin rebre visites a la residència per prevenir el contagi del coronavirus, tenen ganes i volen seguir compartint emocions i experiències amb la resta de veïnat del Prat, i en concret amb els més petits.

Aquesta iniciativa intergeneracional també permetrà els nens i nenes compartir les seves emocions al voltant de la situació que estem vivint i expressar la seva solidaritat i afecte cap les persones grans, transmetent-los que no estan soles i que la ciutat està al seu costat en aquests moments difícils. En aquests moments, a la residència hi viuen 29 persones.

Tots els infants que vulguin enviar un escrit o un dibuix a les persones grans de la residència ho poden fer al correu voluntariat@elprat.cat. El material també es penjarà al web elprat.cat/alpratenscuidem.

A partir d’aquesta iniciativa, es valorarà si fer-la extensiva posteriorment a més persones grans de la ciutat que es puguin sentir en la mateixa situació d’aïllament o soledat no volguda, molt especialment en aquests dies de confinament.

Podeu veure el vídeo dels avis i àvies de la residència municipal Penedès al canal de Youtube de l'Ajuntament del Prat. 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...

dilluns, 17 maig, 2021 - 09:30

Visita a la colònia controlada de gats del Parc Nou

El 13 de maig, alumnes del 1r curs d’IFE de l’Institut Les Salines del Prat de Llobregat van visitar la colònia controlada de gats situada al Parc Nou, juntamen...