Esteu aquí

Els agents cívics acaben la campanya per millorar la convivència al Prat

Les quatre persones que han fet aquesta tasca han estat contractades mitjançant un pla d'ocupació

divendres, 16 desembre, 2011 - 10:30

La campanya amb agents cívics que durant sis mesos han ajudat a millorar el civisme i la convivència a la nostra ciutat ha finalitzat amb èxit. Els quatre agents han estat informant i sensibilitzant els pratencs i pratenques en aspectes relacionats amb el civisme i la convivència al nostre municipi, així com recollint opinions sobre diferents temàtiques de la ciutadania.

L'inici de la campanya va començar, amb el bon temps, a les platges i espais naturals del Prat, informant les persones usuàries dels diferents usos de les platges protegides i de les normatives de respecte i conservació del medi natural. Durant aquest període també van donar suport al projecte "Pati obert" de les escoles, que s'obren durant el període estival.

Amb l'arribada de la tardor, els i les agents han estat fent recorreguts per tot el Prat informat la ciutadania sobre les següents temàtiques: escombraries i deixalles domèstiques, respecte pel mobiliari urbà de places i parcs públics, ús dels bicicarrers, tinença d'animals i recollida de cartró per part dels comerços.

Durant aquesta segona etapa s'han pogut recollir moltes propostes i observacions de la ciutat. La resposta de la ciutadania davant l'actuació dels agents ha estat molt positiva i agraïda per la informació rebuda.

Els quatre agents cívics han estat contractats gràcies als plans d'ocupació.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...