Esteu aquí

Els agents cívics acaben la campanya per millorar la convivència al Prat

Les quatre persones que han fet aquesta tasca han estat contractades mitjançant un pla d'ocupació

divendres, 16 desembre, 2011 - 10:30

La campanya amb agents cívics que durant sis mesos han ajudat a millorar el civisme i la convivència a la nostra ciutat ha finalitzat amb èxit. Els quatre agents han estat informant i sensibilitzant els pratencs i pratenques en aspectes relacionats amb el civisme i la convivència al nostre municipi, així com recollint opinions sobre diferents temàtiques de la ciutadania.

L'inici de la campanya va començar, amb el bon temps, a les platges i espais naturals del Prat, informant les persones usuàries dels diferents usos de les platges protegides i de les normatives de respecte i conservació del medi natural. Durant aquest període també van donar suport al projecte "Pati obert" de les escoles, que s'obren durant el període estival.

Amb l'arribada de la tardor, els i les agents han estat fent recorreguts per tot el Prat informat la ciutadania sobre les següents temàtiques: escombraries i deixalles domèstiques, respecte pel mobiliari urbà de places i parcs públics, ús dels bicicarrers, tinença d'animals i recollida de cartró per part dels comerços.

Durant aquesta segona etapa s'han pogut recollir moltes propostes i observacions de la ciutat. La resposta de la ciutadania davant l'actuació dels agents ha estat molt positiva i agraïda per la informació rebuda.

Els quatre agents cívics han estat contractats gràcies als plans d'ocupació.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...