Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

Imatge d'arxiu vista aèria del Prat

dimarts, 19 març, 2019 - 14:15

L’Ajuntament rebutja la quarta pista de l’aeroport sobre el mar proposada pel president de Fira Bcn

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha emès avui un comunicat per expressar el seu rebuig...

divendres, 15 març, 2019 - 08:45

L’Ajuntament impulsa l’economia creativa i la professionalització de les persones que fan art i cultura

Es pretén la generació d’empreses i d’ocupació amb un alt component de talent...

dijous, 14 març, 2019 - 13:15

Apareixen a la platja del Prat restes d'un mol·lusc poc freqüent

Es tracta del Cymbulia peronii, un animal marí que viu a alta mar nedant...