Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 2 juliol, 2025 - 14:15

Fruita Baix convida a brindar pel territori amb fruita de proximitat

De l’1 al 13 de juliol, 23 restaurants del Baix Llobregat oferiran còctels...

divendres, 23 maig, 2025 - 10:30

Els Espais Naturals del Delta del Llobregat estrenen l’experiència gamificada i interactiva anomenada Peripècia adreçada al públic familiar

Es tracta d'un joc ideat per la cooperativa pratenca Domingo Recreativos que...

dimecres, 14 maig, 2025 - 16:00

La Diputació de Barcelona i l'AMB uneixen esforços per fomentar el turisme sostenible al Delta del Llobregat

El projecte està dotat amb 2 milions d’euros de fons europeus Next Generation...