Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 14 maig, 2019 - 14:45

Les Festes de la Carxofa Prat superen les inclemències del temps i consoliden el seu èxit

5.000 menús a restaurants, 1.200 tiquets per al dinar de la Festa de la...

dijous, 9 maig, 2019 - 11:15

L'app Natusfera ja acumula més de 3.500 observacions d’animals i plantes fetes al Prat

Ja són 28 les persones registrades i de moment s'han pogut classificar 409...
Guingueta platja

divendres, 3 maig, 2019 - 12:30

La temporada de guinguetes de la platja arrenca aquest cap de setmana

Les quatre guinguetes de la platja del Prat ja ho tenen gairebé tot a punt per a reprendre l'activitat. Tot seguit s'...