Esteu aquí

El web municipal posa a disposició de la ciutadania noves eines per interactuar amb l’alcalde

Al nou espai virtual de Lluís Mijoler, que aprofundeix en l’alcaldia oberta, les persones internautes podran trobar dades sobre la seva trajectòria, currículum i sou

Aspecte del nou espai web de l'alcalde.

dimarts, 3 març, 2020 - 17:30

El web municipal ha millorat l'espai dedicat a l'alcaldia, amb amb més informació i més transparència. En aquest nou espai web, la ciutadania podrà consultar quan són les properes sessions de “Parla amb l’alcalde”, en què Lluís Mijoler es troba amb pratencs i pratenques als barris i als centres cívics.

El nou espai web també permet fer arribar a l'alcalde preguntes amb tan sols un clic, a través de whatsapp, xarxes socials o correu electrònic, al programa "Contrassenyes" d'El Prat Ràdio (91.6 FM), perquè l’alcalde les pugui respondre. I també es podran escoltar altres preguntes ja formulades per la ciutadania i respostes de l’alcalde en aquest espai radiofònic.

Així mateix, en aquest nou espai web la ciutadania podrà trobar informació sobre la trajectòria, el currículum, l’activitat institucional i les intervencions en premsa del màxim representant institucional de la ciutat.

El sou de l'alcalde

Finalment, el nou espai web inclou informació detallada sobre el sou de l’alcalde. Per primer cop es detalla quin és el salari net mensual (molt per sota del salari mitjà d’un directiu d’una empresa amb una mida comparable a l’administració municipal del Prat), i es detallen també les dietes a les quals renuncia i les dietes que dona a entitats i fundacions.

Alcaldia oberta i transparent

Amb aquest pas, l’alcalde Lluís Mijoler vol avançar en l’impuls d’una alcaldia oberta, que serveixi de model per aprofundir en la transparència del govern i de l’administració municipals. Per això, la posada en marxa d’aquest nou espai web de l’alcaldia coincideix també amb la publicació en un format més accessible per a la ciutadania dels salaris i dietes de la resta de membres de la corporació municipal, i la posada a disposició d’una eina mitjançant la qual els i les regidores de l’Ajuntament del Prat podran autoeditar la informació sobre el seu currículum i ampliar la informació sobre el seu salari al web municipal.

Compartir

Noticies relacionades

Unitat canina policia local

dimarts, 16 agost, 2022 - 10:00

Gossos ensinistrats reforçaran alguns dispositius de seguretat de la policia local del Prat

La policia local va anar acompanyada de gossos per primera vegada el passat...

dimecres, 3 agost, 2022 - 09:15

Consells davant de les elevades temperatures

Davant de l’increment de les temperatures, es recomana hidratar-se...
Imatge d'arxiu de la policia local del Prat de Llobregat.

divendres, 29 juliol, 2022 - 00:00

La policia local deté un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat

El cos policial conclou amb èxit una investigació iniciada després de la...