Alcaldia oberta

Creiem en una alcaldia oberta. Una alcaldia que s’asseu amb la ciutadania, l’escolta, pren nota de les seves preocupacions i reflexiona amb ella sobre el Prat. El que ens agrada de la nostra ciutat, i el que volem millorar. Per això, et convidem a parlar amb l’alcalde, Lluís Mijoler, a les trobades amb el veïnat  als centres cívics del Prat. Sense ordre del dia, sense barreres, sense tabús.

Sessions obertes a tothom, amb aforament limitat segons les normes de seguretat sanitària. Us hi podeu inscriure a protocol@elprat.cat / 93 379 00 50 ext. 5144

 

 

alcalde_pregunta.png

L’alcaldia oberta que practiquem no es limita a les trobades presencials amb el veïnat. Cada mes, al programa Contrassenyes, el director del Prat Ràdio em fa una entrevista sobre l’actualitat del nostre municipi. Ho aprofito per respondre les queixes, consultes, i propostes que fa arribar la ciutadania a través del correu electrònic, les xarxes socials o whatsapp.

Aquí, pots recuperar i escoltar les consultes de la ciutadania que ja he respost. I si vols fer arribar la teva, de consulta, pots fer-ho clicant a un dels canals que trobes aquí sota.

L'alcalde respon

Pregunta a l'AlcaldeLluís Mijoler