Esteu aquí

El voluntariat transforma la nostra ciutat

Joana Pujals és voluntària del programa LECXIT.

dimecres, 20 gener, 2021 - 13:30

Comença l’any i és moment de formular la nostra llista de bons propòsits per a 2021. Un d'ells podria ser fer una acció de voluntariat a la ciutat i ajudar d’aquesta manera a la seva transformació social.

Al Prat hi trobareu molts projectes interessants que fan les entitats del Prat, en cadascun dels seus àmbits: cultural, educatiu, ambiental, social o esportiu.

Joana Pujals, voluntària al programa LECXIT

Un dels programes que es duen a terme a la ciutat és el LECXIT. Joana Pujals n'és voluntària. Ella reecorda que a l’ institut li van fer una xerrada informativa sobre el projecte i li va semblar molt interessant. L’any següent va decidir que volia participar-hi de forma activa i es va oferir com a voluntària. Durant els següents 2 anys, els dimarts a la tarda va col·laborar en aquest programa que promou la lectura entre els infants. 

Segons explica, per a ellla "el voluntariat és alhora sacrifici i satisfacció. És una experiència que ajuda a un mateix i que a la vegada ajudes a construir una societat millor”.

Més informació

El Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig, (pl. Agricultura, 4) us pot informar i assessorar sobre tots els projectes de voluntariat que existeixen al Prat. També podeu escriure al correu voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 15:30

En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Subscriu-te al benestar emocional!

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...