Esteu aquí

El voluntariat transforma la nostra ciutat

Joana Pujals és voluntària del programa LECXIT.

dimecres, 20 gener, 2021 - 13:30

Comença l’any i és moment de formular la nostra llista de bons propòsits per a 2021. Un d'ells podria ser fer una acció de voluntariat a la ciutat i ajudar d’aquesta manera a la seva transformació social.

Al Prat hi trobareu molts projectes interessants que fan les entitats del Prat, en cadascun dels seus àmbits: cultural, educatiu, ambiental, social o esportiu.

Joana Pujals, voluntària al programa LECXIT

Un dels programes que es duen a terme a la ciutat és el LECXIT. Joana Pujals n'és voluntària. Ella reecorda que a l’ institut li van fer una xerrada informativa sobre el projecte i li va semblar molt interessant. L’any següent va decidir que volia participar-hi de forma activa i es va oferir com a voluntària. Durant els següents 2 anys, els dimarts a la tarda va col·laborar en aquest programa que promou la lectura entre els infants. 

Segons explica, per a ellla "el voluntariat és alhora sacrifici i satisfacció. És una experiència que ajuda a un mateix i que a la vegada ajudes a construir una societat millor”.

Més informació

El Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig, (pl. Agricultura, 4) us pot informar i assessorar sobre tots els projectes de voluntariat que existeixen al Prat. També podeu escriure al correu voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...