Esteu aquí

El voluntariat transforma la nostra ciutat

Joana Pujals és voluntària del programa LECXIT.

dimecres, 20 gener, 2021 - 13:30

Comença l’any i és moment de formular la nostra llista de bons propòsits per a 2021. Un d'ells podria ser fer una acció de voluntariat a la ciutat i ajudar d’aquesta manera a la seva transformació social.

Al Prat hi trobareu molts projectes interessants que fan les entitats del Prat, en cadascun dels seus àmbits: cultural, educatiu, ambiental, social o esportiu.

Joana Pujals, voluntària al programa LECXIT

Un dels programes que es duen a terme a la ciutat és el LECXIT. Joana Pujals n'és voluntària. Ella reecorda que a l’ institut li van fer una xerrada informativa sobre el projecte i li va semblar molt interessant. L’any següent va decidir que volia participar-hi de forma activa i es va oferir com a voluntària. Durant els següents 2 anys, els dimarts a la tarda va col·laborar en aquest programa que promou la lectura entre els infants. 

Segons explica, per a ellla "el voluntariat és alhora sacrifici i satisfacció. És una experiència que ajuda a un mateix i que a la vegada ajudes a construir una societat millor”.

Més informació

El Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig, (pl. Agricultura, 4) us pot informar i assessorar sobre tots els projectes de voluntariat que existeixen al Prat. També podeu escriure al correu voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig