Esteu aquí

El Servei de Mediació de l’Ajuntament segueix actiu per ajudar la ciutadania

Per gestionar possibles conflictes de convivència durant el període de confinament, recordeu que el Servei de Mediació de l'Ajuntament segueix actiu per canals telemàtics

Cartell Servei de Mediació

dimecres, 22 abril, 2020 - 10:00

En aquests moments de confinament, necessiteu parlar d’alguna situació? 

Vius situacions de conflicte amb la parella? Amb els fills i les filles? Amb els veïns i les veïnes? Al Servei de Mediació t’escoltem!

Fa uns dies, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària de l’Ajuntament va compartir unes pautes i recomanacions per millorar la convivència durant el confinament. 

Tot i així, si més enllà d’aquestes recomanacions, necessiteu ajuda addicional per abordar algun possible conflicte de convivència, recordeu que el Servei de Mediació de l’Ajuntament ofereix un espai de diàleg on parlar-ne.

Com treballa el Servei de Mediació?

Donada la situació actual de confinament en relació a la COVID-19, no podem donar atenció presencial, tot i que continuem prestant els serveis de manera telemàtica, ja sigui per videotrucada o per trucada en número ocult.

Com contactar amb el Servei de Mediació?

Per posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho a través d’aquests canals:

  • Enviar un correu electrònic a mediacio@elprat.cat
  • Trucar al 93.379.00.50 (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana) i demanar per mediació.

Estem vivint una situació d’excepcionalitat i cadascú té el seu procés d’adaptació. Quan sentiu que la situació us desborda, intenteu mantenir la calma. Identifiqueu quines són les emocions que sentiu i què és el que necessiteu, així com intentar comprendre com se senten els altres i què és el que necessiten i parlar-ne amb tranquil·litat.

Escoltar-te, escoltar i poder ser escoltat!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida