Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a El Prat Ràdio per parlar sobre la renovació de càrrecs a les comunitats veïnals

També està disponible al Youtube de l’Ajuntament la formació sobre què és i per a què s’utilitza el certificat digital

dimarts, 9 març, 2021 - 11:30

Demà dimecres 10 de març a les 11.30 h, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament torna a El Prat Ràdio (91.6 FM) per parlar sobre la renovació de càrrecs a les comunitats veïnals.

Les tècniques del Servei explicaran quina és la normativa vigent, les possibilitats que existeixen sobre la renovació de càrrecs i quina és la casuística més freqüent a les comunitats veïnals pratenques.

Certificat digital, obligatori

Les tècniques del Servei aprofitaran el programa per recordar a la ciutadania que el passat 25 de febrer es va realitzar una formació sobre l’obtenció del certificat digital a les comunitats de persones propietàries.

Un tràmit obligatori i que les comunitats han de realitzar, ja que properament desapareixeran les comunicacions de les administracions públiques amb altres mitjans que no siguin els digitals.

Podeu veure aquesta formació al següent enllaç.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida