Esteu aquí

El Servei d’atenció d’urgència i emergència social, actiu durant l’estiu

Destinat a atendre situacions imprevistes en les quals perilla la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones usuàries dels serveis socials

divendres, 14 juliol, 2017 - 11:45

El servei d’atenció d’urgència i emergència social, s’inclou a la Cartera de Serveis Socials de l’Ajuntament. El servei està en funcionament durant tot l’any i dóna resposta a qualsevol urgència que requereixi atenció social les 24 hores els 365 dies de l’any.

El servei d’atenció d’urgència i d’emergència social està destinat a atendre situacions imprevistes en les quals perilli la seguretat i la cobertura de les necessitats bàsiques de persones o famílies que requereixen una atenció urgent derivada de situacions de risc greu, calamitat pública o catàstrofe.

El servei és totalment gratuït i per poder accedir-hi us heu de posar en contacte amb la Policia Local del Prat al telèfon 93 478 72 72 o de manera presencial a les seves instal·lacions.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 juny, 2019 - 12:15

Més de 3.400 infants i joves del Prat participaran en activitats d’estiu

Més d’un miler han rebut ajuts municipals per facilitar l’accés a aquestes...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:30

Enquesta per a entitats i voluntariat: quines formacions necessiteu?

El Servei de Formació i Assessorament per a Entitats té entre els seus objectius oferir un programa de formació a entitats, adaptad...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:00

Més prevenció i atenció als casos de LGTBI-fòbia al Prat

Les accions se centraran entre el jovent i en espais de lleure i festa