Esteu aquí

El reconegut fotoperiodista David Airob capta la vida quotidiana de la ciutat al llibre ‘Hores de Prat’

L’obra, encarregada i editada per l’Ajuntament, es presentarà el 18 d’abril amb un acte al Cèntric

Hores de Prat

dijous, 30 març, 2023 - 15:00

El fotoperiodista David Airob ha captat en l’obra ‘Hores de Prat’ la vida quotidiana de la ciutat, el seu territori i la seva gent. El volum, encarregat i editat per l’Ajuntament, es presentarà el 18 d’abril al Cèntric i estarà disponible per Sant Jordi a les llibreries i parades que, amb motiu de la celebració, hi haurà a la ciutat. Per assistir a l'acte de presentació, cal reservar entrada a través d'aquest enllaç.

David Airob, fotògraf pratenc guanyador, entre d'altres, d'un premi World Press Photo, ha capturat amb la seva càmera escenes de la vida de la ciutat al llarg d'un any. De l'encàrrec que li va fer l'Ajuntament el 2020, en resulta un mosaic de moments quotidians i excepcionals, de rostres familiars i d'escenaris coneguts que reflecteixen com és el Prat d'avui, des del seu despertar ben d’hora al matí fins a ben entrada la nit.

El volum reflecteix així el discórrer de la vida al Prat en la seva quotidianitat, però recull també com aquesta va ser alterada per la pandèmia de la Covid, que va irrompre quan l’autor estava realitzant l’obra i que va recollir a través de la seva mirada personal, tal i com ja va mostrar l’exposició Hores (tristes) de Prat.

L’autor presentarà l’obra el proper 18 d’abril, a partir de les 19 hores, al Cèntric Espai Cultural. Durant l’acte, la periodista del Prat Ràdio Isabel Gonzalo conversarà amb David Airob per conèixer-ne millor la trajectòria i saber com ha viscut l’experiència de retratar el batec de la ciutat durant tant de temps. Podeu reservar la votra entrada, aquí.

A partir del dia 19, es podrà adquirir a les llibreries Drac, Atenea i Servei de Secretaria, així com a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1). El volum, amb una impressió i acabats de màxima qualitat, té un preu de venda al públic de 39 euros.

Compartir

Noticies relacionades

BioPrat

divendres, 2 juny, 2023 - 14:00

El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i...

divendres, 2 juny, 2023 - 12:30

Nova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu

Les inscripcions començaran el dimarts 6 de juny

divendres, 2 juny, 2023 - 12:30

Celebrem la Setmana Internacional dels Arxius

El proper dimecres 7 de juny l’Axiu Municipal obre les seves portes amb una...