Esteu aquí

El proper dissabte 4 de febrer, el barri de Sant Cosme acull una jornada de dansa urbana

dijous, 2 febrer, 2023 - 14:45

El proper dissabte 4 de febrer es durà a terme al Casal Cívic i Comunitari El Prat de Llobregat-Delta, del barri de Sant Cosme, una jornada de dansa urbana.

Aquest projecte sorgeix d’una proposta d’un grup de joves de la ciutat que juntament amb l’equip comunitari del barri pretén oferir un oci alternatiu a infants i adolescents. L’objectiu és que el jovent pugui treballar valors comunitaris i els beneficis de les danses urbanes amb professionals d’aquesta disciplina.

D’aquesta manera es pretén generar propostes d’oci positiu al barri i fer de Sant Cosme un barri atractiu i connectat a diferents propostes culturals. També es vol implicar a persones joves a la vida comunitària com agents transformadors de la seva realitat i la del seu entorn a través de activitats positives que siguin del seu interès.

Horari de les activitats

L’associació Juvenil Electro Hope organitza aquesta jornada amb el suport d’altres grups de la ciutat amb la intenció d’apropar la cultura i la dansa urbana a joves de la ciutat. A les 10 h del matí es podran gaudir d’uns tallers gratuïts a càrrec de tres professionals de la dansa que ens ensenyaran diferents estils.

A la tarda, de 16 a 22 h, es durà a terme un torneig de dansa urbana, batalles i música Hip Hop, Electro i Krump. Les inscripcions al torneig es podran fer de 15 a 16 h al mateix Casal Cívic.

Com arribar?

La entrada a l’esdeveniment és gratuïta i es durà a terme al teatre del Casal Cívic i Comunitari El Prat de Llobregat- Delta. Per arribar-hi podeu agafar el metro L9 amb parada Parc Nou o els autobusos 65 i 165.  

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...

dilluns, 22 abril, 2024 - 13:30

El Fons de La Seda de Barcelona revela secrets de la història

Part de la documentació històrica que es va cedir a l’Arxiu Municipal recull...

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...