Esteu aquí

El proper dissabte 4 de febrer, el barri de Sant Cosme acull una jornada de dansa urbana

dijous, 2 febrer, 2023 - 14:45

El proper dissabte 4 de febrer es durà a terme al Casal Cívic i Comunitari El Prat de Llobregat-Delta, del barri de Sant Cosme, una jornada de dansa urbana.

Aquest projecte sorgeix d’una proposta d’un grup de joves de la ciutat que juntament amb l’equip comunitari del barri pretén oferir un oci alternatiu a infants i adolescents. L’objectiu és que el jovent pugui treballar valors comunitaris i els beneficis de les danses urbanes amb professionals d’aquesta disciplina.

D’aquesta manera es pretén generar propostes d’oci positiu al barri i fer de Sant Cosme un barri atractiu i connectat a diferents propostes culturals. També es vol implicar a persones joves a la vida comunitària com agents transformadors de la seva realitat i la del seu entorn a través de activitats positives que siguin del seu interès.

Horari de les activitats

L’associació Juvenil Electro Hope organitza aquesta jornada amb el suport d’altres grups de la ciutat amb la intenció d’apropar la cultura i la dansa urbana a joves de la ciutat. A les 10 h del matí es podran gaudir d’uns tallers gratuïts a càrrec de tres professionals de la dansa que ens ensenyaran diferents estils.

A la tarda, de 16 a 22 h, es durà a terme un torneig de dansa urbana, batalles i música Hip Hop, Electro i Krump. Les inscripcions al torneig es podran fer de 15 a 16 h al mateix Casal Cívic.

Com arribar?

La entrada a l’esdeveniment és gratuïta i es durà a terme al teatre del Casal Cívic i Comunitari El Prat de Llobregat- Delta. Per arribar-hi podeu agafar el metro L9 amb parada Parc Nou o els autobusos 65 i 165.  

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_2023_cloenda

dimecres, 29 març, 2023 - 15:30

Punt i final a una nova edició de Connexions

El Cèntric acull la cloenda del projecte en un acte que ha reunit alumnat,...

dimecres, 29 març, 2023 - 12:30

Plantant comunitat amb el veïnat i les entitats del barri Sant Jordi-Ribera Baixa

Alumnat de l'IFE de Les Salines i persones voluntàries del Ribera i de la...

dimecres, 29 març, 2023 - 12:00

El proper divendres, 31 de març, El Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans

El proper divendres, 31 de març, és el Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere. Una jornada qu...