Esteu aquí

El proper dissabte, 25 de maig, nova edició de la discoteca inclusiva del Prat

dijous, 23 maig, 2024 - 13:15

El proper dissabte, 25 de maig, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la cinquena sessió d’enguany de la discoteca inclusiva per a joves del Prat.

Una vegada més, el jovent de la ciutat tornarà a gaudir d’una festa que pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d'oci a la ciutat.

L'entrada tindrà un cost de 3€ amb consumició i el pagament es realitzarà amb diners en efectiu a l’entrada de l’equipament. La recaptació té l’objectiu de garantir la compra dels materials necessaris per a l'esdeveniment, donat que aquesta és una activitat sense ànim de lucre

La discoteca és oberta a qualsevol jove de la ciutat que hi vulgui participar, però està pensada especialment per a persones amb algun tipus de diversitat funcional, tant física com cognitiva. En cas que no siguin autònomes, hauran d’accedir-hi acompanyades del monitor o monitora del seu centre i/o residència.

L'assistència a la discoteca inclusiva és lliure i no cal inscripció prèvia. Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 379 00 50, marcant l’extensió 5600. També podeu escriure un correu a diversitatfuncional@elprat.cat 

Les entitats, gestionaran l’activitat

En aquesta edició, seran les entitats que formen part del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional les que començaran a fer una gestió col·lectiva de l’activitat. Aquesta iniciativa vol fomentar una participació activa en totes les fases de consolidació de l’activitat i garantir la seva continuïtat durant el tercer dissabte de cada mes.

Compartir