Esteu aquí

El proper dijous, 13 de juny, concentració en suport al poble palestí a la plaça de la Vila

dilluns, 10 juny, 2024 - 13:00

El proper dijous, 13 de juny, a les 19 h, la plaça de la Vila acollirà una concentració en suport al poble palestí i per la pau. Aquesta és una iniciativa de la comissió del Prat solidari, òrgan participatiu de la ciutat que té per objectiu cooperar, ajudar i treballar a favor de la solidaritat, la pau i la defensa dels Drets Humans arreu del planeta.

Davant l’atac de l’Estat d’Israel contra la població palestina, la Comissió del Prat Solidari considera que la ciutat del Prat no pot romandre impassible davant els greus indicis de genocidi sobre la població palestina de la Franja de Gaza que existeixen i que està investigant el Tribunal Penal Internacional.

A més, creu que és necessària la mobilització ciutadana per la pau, la defensa dels drets humans i en solidaritat amb el poble palestí, així com per l’alliberament dels ostatges que retè Hamàs després del seu injustificable atac contra població israeliana del passat 7 d’octubre, que va servir de pretext al govern israelià de Netanyahu per a la contraofensiva.

Des del començament de l’ofensiva, han mort milers de persones a la Franja de Gaza i moltes altres han hagut de fugir de casa seva. Una catàstrofe humanitària que no fa més que agreujar-se a causa de la manca d’electricitat, medicaments, escassetat d’aigua potable i la limitació de l’ajuda humanitària.

Amb aquesta concentració les entitats de la comissió del Prat Solidari pretenen: mostrar el compromís i solidaritat de la ciutadania pratenca; demanar a Israel que aturi els atacs contra la població civil; demanar l’obertura de corredors a Gaza amb ajuda humanitària bàsica i posar fi al comerç d’armes amb països en conflicte.

Compartir