Esteu aquí

El proper 5 d’octubre, primer plenari per començar a treballar en la 19a Mostra d’Entitats

dimecres, 29 setembre, 2021 - 13:45

Com cada any per aquestes dates es comença a treballar una de les cites més importants per a les entitats de la ciutat, la Mostra d’Entitats. Enguany arriba a la seva 19a edició i estarà marcada per la tornada a la presencialitat després de la pandèmia de la Covid-19. El lloc escollit serà la Granja de la Ricarda.

Per crear de manera conjunta aquest esdeveniment amb les entitats, s’han programat tres plenaris per treballar tant en l’espai, com en les activitats i la comunicació d’allò que passarà durant els dies 17, 18 i 19 de desembre.

El proper dimarts 5 d’octubre a les 18 h, tindrà lloc el primer plenari, al Centre Cívic Palmira Domènech. Allà es donarà a conèixer el total d’inscripcions presentades i la proposta d’espais d’aquest any per garantir una Mostra segura per a totes les persones participants i visitants.

Durant els mesos d’octubre i novembre es celebraran els altres dos plenaris on es treballarà l’estratègia de comunicació i la presentació de la imatge del cartell d’enguany, el funcionament general de la Fira, la distribució d’estands, les mesures de seguretat, els horaris i el repartiment d’acreditacions entre d’altres temes.

Compartir