Esteu aquí

El proper 5 d’octubre, primer plenari per començar a treballar en la 19a Mostra d’Entitats

dimecres, 29 setembre, 2021 - 13:45

Com cada any per aquestes dates es comença a treballar una de les cites més importants per a les entitats de la ciutat, la Mostra d’Entitats. Enguany arriba a la seva 19a edició i estarà marcada per la tornada a la presencialitat després de la pandèmia de la Covid-19. El lloc escollit serà la Granja de la Ricarda.

Per crear de manera conjunta aquest esdeveniment amb les entitats, s’han programat tres plenaris per treballar tant en l’espai, com en les activitats i la comunicació d’allò que passarà durant els dies 17, 18 i 19 de desembre.

El proper dimarts 5 d’octubre a les 18 h, tindrà lloc el primer plenari, al Centre Cívic Palmira Domènech. Allà es donarà a conèixer el total d’inscripcions presentades i la proposta d’espais d’aquest any per garantir una Mostra segura per a totes les persones participants i visitants.

Durant els mesos d’octubre i novembre es celebraran els altres dos plenaris on es treballarà l’estratègia de comunicació i la presentació de la imatge del cartell d’enguany, el funcionament general de la Fira, la distribució d’estands, les mesures de seguretat, els horaris i el repartiment d’acreditacions entre d’altres temes.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...