Esteu aquí

El projecte Lècxit d'acompanyament a la lectura amplia activitats i participants

Famílies i persones voluntàries participen amb els infants en una activitat grupal de narració de contes

dijous, 19 abril, 2018 - 09:00

Les escoles Josep Tarradellas i Joan Maragall, que participen al Programa Lècxit, han dut a terme una activitat grupal en què les famílies han participat amb una narració de contes amb els infants i les persones voluntàries. 

L’activitat partia del taller “Els contes prenen vida, vides il·lustres”, realitzat per la Montse i el Pau de Barrina, al voltant de de la vida de quatre dones excepcionals que amb la seva aportació han ajudat a canviar el món. 

Els infants i joves han aprés de la valentia de la Malala, han conegut la història de l’activista Wangari, que va aconseguir plantar 30 milions d’arbres ajudant a la reforestació de Kenya, i han empatitzat amb el patiment dels goril·les amb la història de la Dian Fossey. Per acabar la sessió van descobrir el llibre "Un lloc per a la Rula", una història d’una nena de dotze anys, en el qual han comprovat que l’edat no és un impediment per seguir els somnis de cadascú. 

Els contes els ha obert a preguntar-se què creuen que els farà ser reconeguts i reconegudes arreu del món. Tots i totes tenim la possibilitat de fer coses memorables, només hem de buscar dins nostre per descobrir allò que ens inspira.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...