Esteu aquí

El Projecte Antenes publica un vídeo per donar a conèixer aquest servei i agrair la tasca de les persones que hi participen

Amb una mirada respectuosa i amable, es cerca la cohesió social a través de l’acompanyament i la creació de vincles amb el veïnat

Projecte Antenes. Al Prat no estic sol/a

Media Root

dimecres, 14 juliol, 2021 - 11:00

Antenes és un projecte que té la finalitat de detectar situacions personals de solitud no desitjada o de molta fragilitat. Qualsevol persona de la ciutat que, per diversos motius,  pot trobar-se en una situació de manca de socialització o amb necessitats de formar part d’un col·lectiu, per relacionar-se i parlar  amb un altre, pot participar d’aquest servei. L’objectiu és refer nous vincles amb la comunitat i conèixer totes les possibilitats que disposa per a socialitzar.

Aquest servei comunitari està promogut pel Servei d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat i desenvolupat amb la col·laboració del veïnat, dels comerços, de professionals de diversos serveis públics, de persones voluntàries i de les entitats de la ciutat.

Antenes també pretén sensibilitzar la comunitat i el veïnatge, per treballar la seva implicació en el projecte, potenciar el voluntariat i activar la xarxa cívica de la ciutat.

Actualment, el Projecte Antenes el conformen 140 persones acompanyades i 65 voluntàries.  Com agraïment  a tothom que ho fan possible i que col·laboren implicant-se en l’acompanyament d’altres persones que ho necessiten, l’entitat Gats ha elaborat un vídeo per reconèixer la seva tasca i donar a conèixer el servei per eixamplar l’equip de voluntariat.

Qualsevol persona pot ser o pot fer d’Antena donant suport i acompanyament a les persones que ho puguin necessitar i així formar part de l’equip de voluntariat del projecte. Només cal que entrin a la web del Projecte Antenes i utilitzen les diferents formes de contacte.

Us deixem l’enllaç al vídeo que han elaborat conjuntament les entitats, la Claqueta Social i Gats.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...