Esteu aquí

El Projecte Antenes publica un vídeo per donar a conèixer aquest servei i agrair la tasca de les persones que hi participen

Amb una mirada respectuosa i amable, es cerca la cohesió social a través de l’acompanyament i la creació de vincles amb el veïnat

Projecte Antenes. Al Prat no estic sol/a

Media Root

dimecres, 14 juliol, 2021 - 11:00

Antenes és un projecte que té la finalitat de detectar situacions personals de solitud no desitjada o de molta fragilitat. Qualsevol persona de la ciutat que, per diversos motius,  pot trobar-se en una situació de manca de socialització o amb necessitats de formar part d’un col·lectiu, per relacionar-se i parlar  amb un altre, pot participar d’aquest servei. L’objectiu és refer nous vincles amb la comunitat i conèixer totes les possibilitats que disposa per a socialitzar.

Aquest servei comunitari està promogut pel Servei d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat i desenvolupat amb la col·laboració del veïnat, dels comerços, de professionals de diversos serveis públics, de persones voluntàries i de les entitats de la ciutat.

Antenes també pretén sensibilitzar la comunitat i el veïnatge, per treballar la seva implicació en el projecte, potenciar el voluntariat i activar la xarxa cívica de la ciutat.

Actualment, el Projecte Antenes el conformen 140 persones acompanyades i 65 voluntàries.  Com agraïment  a tothom que ho fan possible i que col·laboren implicant-se en l’acompanyament d’altres persones que ho necessiten, l’entitat Gats ha elaborat un vídeo per reconèixer la seva tasca i donar a conèixer el servei per eixamplar l’equip de voluntariat.

Qualsevol persona pot ser o pot fer d’Antena donant suport i acompanyament a les persones que ho puguin necessitar i així formar part de l’equip de voluntariat del projecte. Només cal que entrin a la web del Projecte Antenes i utilitzen les diferents formes de contacte.

Us deixem l’enllaç al vídeo que han elaborat conjuntament les entitats, la Claqueta Social i Gats.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva d...
Tardor LGTBI

dimarts, 26 octubre, 2021 - 13:45

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre ...