Esteu aquí

El programa "Via lliure" de RAC1, en directe des de la Fira Avícola

TEMES: Fira Avícola

Dissabte d'11 a 14 h

dijous, 12 desembre, 2019 - 10:15

El presentador Xavi Bundó i tot el seu equip del programa "Via lliure" de RAC1 faran en directe el seu programa des de la Fira Avícola, d'11 a 14 h. Durant aquestes tres hores, tothom qui ho vulgui podrà acostar-se a la Granja de la Ricarda per seguir en viu aquesta emissió radiofònica, durant la qual parlaran persones convidades relacionades amb la Fira i amb el Prat. "Via lliure" és el programa matinal de ràdio de cap de setmana amb més audiència a Catalunya.

Durant el programa, hi haurà també diverses actuacions musicals que es podran seguir en directe des del stand que aquesta emissora tindrà a la Granja de la Ricarda. Hi actuaran, dins de la franja d'onze a dotze del migdia, el cantant pratenc Xavi Alías acompanyat d'una coral infantil. Dins de la franja de dotze a una el grup Súper Gegant, impulsat pel músic llobregatí Miquel Bernis; i en la darrera franja arribarà el torn de Gabriela Richardson, Miquel Fernández i Pau, que han participat al disc de la Marató.

El Prat Ràdio

Com cada any, l'emissora municipal El Prat Ràdio (91.6) també estarà present a la Fira Avícola amb un estand des d'on emetrà en directe. Com a novetat, enguany es podran portar regals a l'estand de la ràdio a la Fira, que posteriorment seran repartits per Creu Roja entre els infants de famílies necessitades. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 desembre, 2019 - 14:00

Les entitats de la ciutat, peça clau de la 46a edició de la Fira Avícola

La convivència, tema comú de les activitats proposades pel Serveis de...

dilluns, 16 desembre, 2019 - 14:45

La participació a la Fira Avícola supera les expectatives en aquesta 46a edició

Almenys una de cada cinc persones que s’han apropat a aquest esdeveniment...

dijous, 12 desembre, 2019 - 08:45

L'estand municipal de la Fira d'enguany, dedicat a IntersECCions

Els visitants podran construir conjuntament un mural col·lectiu seguint l...