Esteu aquí

El programa IntersECCions estrena secció mensual a El Prat Ràdio

S'emet en directe els dimecres de la quarta setmana de cada mes, a les 11.30 h

IntersECCions_arts_Planeta_Prat.jpg

dimecres, 6 març, 2019 - 11:00

Aquest curs 2018 - 2019 el programa IntersECCions ha iniciat una col·laboració amb l'emissora municipal El Prat Ràdio a través d’una secció mensual on es parla sobre el desplegament i les accions del programa dins del magazine informatiu Planeta Prat. Es tracta d'una oportunitat per donar veu a persones i comunitats implicades en les diverses accions dels diferents àmbits d'aquest programa de ciutat d'educació i cultura i que, al mateix temps, posa de relleu el seu caràcter transversal i polièdric.

En la pluralitat de mirades i la diversitat de protagonistes que participen en els diferents programes de ràdio emesos, i que s’emetran, es vol fer palès les riqueses de relacions i d'interseccions que el programa genera i també la seva dimensió de projecte de ciutat que enxarxa diferents comunitats.

El programa de ràdio s’emet en directe els dimecres de la quarta setmana de cada mes, a les 11.30 h. Durant aquest curs es faran 7 programes que cadascun d'ells a profundiran sobre un àmbit de treball del Programa IntersECCions: educació en les arts, lectura, coneixement de la ciutat, anglès i científic tècnic digital. 

Pròxims programes

20 de març a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit de lectura

17 d'abril a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit de coneixement de la ciutat

29 de maig a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit d'anglès

26 de juny a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit científic tècnic digital

Recupereu els programes emesos

  • 23/01/2019. Presentació de la secció sobre el Programa IntersECCions. De la mà de Cristina Castells, directora d'IntersECCions, i Pilar Eslava, tinenta d'alcalde i regidora d'Educació, coneixerem com ha estat el desplegament d'IntersECCions fins al moment. Escolteu el programa aquí
  • 20/02/2019. Explicació dels diferents projectes de l'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions. Ens acompanyen la Marta Ardiaca, responsable d'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions; l'Alba Tor, coordinadora operativa d'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions; Daniel Gasol, coordinador dels projectes d'Arts Visuals i membre de l'Associació d'Amics de l'Art del Prat i Sara Pérez i Laura Tamayo, educadores de l'Escola d'Arts en viu del Prat que desenvolupen els projectes de Teatre i Entreinstruments. Escolteu el programa aquí

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 17:00

L’activitat cultural presencial es recupera de forma gradual

Les noves mesures es revisaran quinzenalment i s'ampliaran serveis i...

dilluns, 23 novembre, 2020 - 15:00

La Biblioteca Antonio Martín reprèn els serveis habituals, excepte les activitats presencials

Accés a totes les sales, selecció lliure de materials i ús d’ordinadors, amb...

dijous, 19 novembre, 2020 - 13:45

Celebrat el sorteig del Consell dels Infants del Prat

S'ha fet per via telemàtica i ha servit per renovar el 50 % dels consellers i...