Esteu aquí

El programa de ràdio Girem el Món reflexiona sobre el bullyng i la cultura de la pau

dijous, 20 gener, 2022 - 14:15

Fa un dies es va emetre a El Prat Ràdio, la tercera edició del programa Girem el Món. En aquesta ocasió el bullyng i la cultura van ser el fil conductor d’un programa on Jaume Funes, reconegut expert en atenció a l’adolescència, va ser el convidat especial.

Aquesta vegada el tema central va ser  l’anomenat “bulliyng” o assetjament entre iguals. El tema va ser escollit pels nois i noies de 4t d’ESO de l’Escola Nostra Sra del Mar, que van mostrar una gran preocupació per aquesta problemàtica i van fer tasca d’investigació i recerca d’opinions.

Podeu escoltar el programa en el següent enllaç.

Projecte intergeneracional

Girem el món és un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme unes accions formatives a l'alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món. L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i situacions que es donen al món i busquin solucions.

A més, també és tracta d'una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes.

"Girem el món" és un programa mensual i està conduit per la periodista Neus Macias.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...