Esteu aquí

El Pratijoc d'aquest any va de dinosaures!

TEMES: Nadal 2018

Activitats per a infants de 3 a 11 anys

dilluns, 17 desembre, 2018 - 14:00

Un any més, dins del calendari festiu de la ciutat, l’Escola del Parc acull el Pratijoc. L’Ajuntament i diverses entitats de lleure i culturals de la ciutat organitzen activitats lúdiques i d’experimentació per a infants de 3 a 11 anys entorn a la temàtica escollida aquest any: el món juràssic.

El Pratijoc ofereix la possibilitat que tots els infants de la ciutat puguin jugar i divertir-se des de l’educació i els valors en els quals es fonamenten les entitats de lleure del Prat. Podran convertir-se en aventurers i aventureres descobrint el món juràssic de la forma més divertida amb activitats, jocs i tallers organitzats per les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i la Colla de Diables del Prat. 

Altres entitats de Cultura Popular també participaran: l’Associació Gegantera Delta del Prat, l’Associació Amics de la Sardana, la Colla Bastonera del Prat, Krestatum, Picacrestes, Ball de Diables i la Colla de Diables del Prat.

Horaris i preus

El Pratijoc se celebrarà els dies 27, 29 i 2 de gener de 16 a 20 h, el 28 de desembre de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i el 3 de gener de 10 a 13h.
 
L’entrada té un cost de 2 € per assistent i 0,50 € per persona adulta acompanyant. Es podran adquirir abonaments de tres dies a 5 €. 

Activitats previstes

Hi haurà activitats puntuals com un taller de percussió africana, robòtica i electrònica, conta contes... i molt més!

No faltarà la visita dels patges de Ses Majestats els Reis de l'Orient el dimecres 2 de gener a les 18:30 h, taller de minicamarlencs i el conte de Nit de reis a les 17 h.

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el 27 de desembre i de Krestatum el 28 de desembre a les 20 h. Tots dos espectacles seran d'accés lliure al patí de l'escola. El dijous 3 de gener a les 12:30 h es clausurarà el Pratijoc amb la visita d’un animal molt especial, l’elefant Hathi, vingut des del mateix juràssic.

A través del document enllaçat més a baix podeu consultar el programa complet del Pratijoc.

Pratijoc

Programa (pdf - 2168314 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 octubre, 2019 - 10:30

La construcció del pessebre de la plaça de la Vila, en marxa

Les persones grans que participen en aquest nou projecte volen tornar a...
Cavalcada del Prat gener 2018

divendres, 4 gener, 2019 - 12:30

Consells per a la Cavalcada de Reis

Us recordem alguns consells per gaudir amb seguretat de la Cavalcada de Reis...

dijous, 3 gener, 2019 - 12:45

Afectacions al trànsit per la Cavalcada dels Reis d'Orient

El 5 de gener al vespre es farà la tradicional recepció i Cavalcada dels Reis d'Orient, amb les conseqüents afectacions al trànsit de vehicles i al...