Esteu aquí

La construcció del pessebre de la plaça de la Vila, en marxa

Les persones grans que participen en aquest nou projecte volen tornar a meravellar a tothom

Pessebre de l'any passat.

divendres, 25 octubre, 2019 - 10:30

Un any més, les persones voluntàries del Programa Municipal de Lleure de la Gent Gran estan treballant en el disseny i construcció del pessebre de la plaça de la Vila. 

El projecte d’enguany compta amb la participació de més de trenta voluntaris i la col·laboració d’Estela Moreno, que n’és la coordinadora, Encarna Villa, referent del grup de manualitats, i Òscar Brandariz, monitor del grup de construcció.

Element mecànic amb moviment

El grup de treball està elaborant un pessebre que, de ben segur, tornarà a sorprendre i meravellar a tothom. Tot i que encara no es pot desvetllar la temàtica ni tampoc la seva composició, es confirma que el pessebre inclourà algun element mecànic que el dotarà de moviment.

En la realització del pessebre de la plaça de la Vila hi treballen dones i homes grans que, des de fa setmanes, hi dediquen el seu temps, les seves habilitats i coneixements a generar aquesta representació simbòlica tan característica de Nadal.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida