Esteu aquí

El Prat serà de nou Ciutat Defensora dels Drets Humans

Les activitats d’aquestes jornades de conscienciació, adreçades a centres educatius i ciutadania, es faran en format virtual

divendres, 30 octubre, 2020 - 10:45

Tot i l'actual situació de crisi sanitària, la nostra ciutat continua amb el seu ferm compromís amb la defensa del compliment dels Drets Humans arreu del món. Es per això que el Prat acollirà una nova edició de Ciutats Defensores, un projecte que té per objectiu conscienciar la ciutadania dels municipis participants sobre la necessitat d'integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana.

Aquesta nova edició de Ciutats Defensores del Drets Humans tindrà un format completament digital. Les activitats i xerrades, dirigides als diferents centres educatius del Prat i a la ciutadania en general, es duran a terme a mitjans de novembre.

Com a cada edició, a les xerrades i activitats coneixerem persones que lluiten per la defensa dels drets humans a diferents llocs del món, les seves històries i el valor de la seva lluita. 

Durant les properes setmanes, a les xarxes socials d'El Prat persones -Facebook i Twitter- coneixerem la identitat dels defensors i defensores que participaran en aquesta nova edició de Ciutats Defensores al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger