Esteu aquí

El Prat rep el diploma Ciudades por los Bosques

Els ajuntaments del Prat, Barcelona i Sant Boi reben aquest migdia, al saló de plens de l'Ajuntament barceloní, un diploma de l'associació ecologista WWF/Adena.

dijous, 24 febrer, 2005 - 12:44

El diploma Ciudades por los Bosques distingeix els ajuntaments (només tres a tot l'Estat) que són a la Llista Verda de la campanya del mateix nom, ja que estan compromesos a adquirir en les seves compres només fusta certificada (procedent de boscos gestionats de manera ambientalment sostenible i no de tales il·legals o d'explotacions amb impacte negatiu sobre el medi).

Fa cinc anys que l'Ajuntament del Prat està compromès amb l'adquisició de fusta certificada. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Territori i Medi Ambient del Prat, Sergi Alegre, ha estat l'encarregat de rebre el diploma en nom del consistori.

Segons WWF/Adena, gairebé el 16% de les importacions espanyoles de productes de fusta es fan des de països on les tales il·legals són habituals. A més, les administracions espanyoles gasten centenars de milers d'euros a l'any en productes de fusta i paper l'origen dels quals desconeixen.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...