Esteu aquí

El Prat, referent en la promoció de la conservació del fons marí

L'informe Silmar el destaca com un dels municipis que més treballen per promoure la biodiversitat marina del seu litoral

divendres, 10 juny, 2016 - 13:00

L'informe anual Silmar, de la Fundació Mar, ha destacat el Prat com un dels municipis que més treballen per promoure accions de conservació del fons marí litoral i per la seva biodiversitat. Els altres ajuntaments que l'informe també destaca com a "clars referents" a Catalunya per la seva sensibilització en promoure accions de conservació del fons marí són Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Vilanova i la Geltrú o l’Ametlla de Mar.

La setena edició de l’informe Silmar valora la qualitat dels ecosistemes dels fons marins del litoral català, a través de 18 estacions de seguiment. L'informe valora els índexs de biodiversitat, l’estat dels bioindicadors de qualitat ecològica com l'alga posidònia, la capacitat de recuperació natural, la implicació social del veïnat del municipi en la conservació del litoral i la inversió que fan els ajuntaments en la conservació del medi marí.

A l'estació del Prat es poden observar 97 espècies de les 770 identificades a la costa catalana. L’informe també adverteix que hi ha espècies amenaçades i n'identifica una al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Parc del Fondo d'en Peixo

dimecres, 1 desembre, 2021 - 15:00

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la nit de demà, de 10 h a 6 h, es realitzarà un nou tractament pel...
La tinent d'alcaldia d'Acció Ambiental, Anna Martín Cuello, i el director de l'àrea, Joan Herrera (quarta i cinquens per l'esquerra), amb altres participants a l'acte aquest dimecres a València.

dimarts, 30 novembre, 2021 - 15:30

El Prat reclama amb diversos territoris de l’Estat que s’apliqui la Directiva europea de les Comunitats energètiques

La tinenta d’alcalde d’Acció ambiental i Energia del Prat, Anna Martín, i el...
Aigua regenerada

divendres, 26 novembre, 2021 - 13:15

L'Ajuntament del Prat i l’AMB impulsen l'aportació d'aigua regenerada per millorar l'estat ecològic del canal de la Bunyola

L’aigua regenerada prové de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR)...