Esteu aquí

El Prat, referent en la promoció de la conservació del fons marí

L'informe Silmar el destaca com un dels municipis que més treballen per promoure la biodiversitat marina del seu litoral

divendres, 10 juny, 2016 - 13:00

L'informe anual Silmar, de la Fundació Mar, ha destacat el Prat com un dels municipis que més treballen per promoure accions de conservació del fons marí litoral i per la seva biodiversitat. Els altres ajuntaments que l'informe també destaca com a "clars referents" a Catalunya per la seva sensibilització en promoure accions de conservació del fons marí són Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Vilanova i la Geltrú o l’Ametlla de Mar.

La setena edició de l’informe Silmar valora la qualitat dels ecosistemes dels fons marins del litoral català, a través de 18 estacions de seguiment. L'informe valora els índexs de biodiversitat, l’estat dels bioindicadors de qualitat ecològica com l'alga posidònia, la capacitat de recuperació natural, la implicació social del veïnat del municipi en la conservació del litoral i la inversió que fan els ajuntaments en la conservació del medi marí.

A l'estació del Prat es poden observar 97 espècies de les 770 identificades a la costa catalana. L’informe també adverteix que hi ha espècies amenaçades i n'identifica una al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...