Esteu aquí

El Prat Ràdio emet un espai mensual sobre les persones immigrades

"D’aquí i d’allà" s’estrenarà el 16 d’abril proper, a les 10 h.

divendres, 13 abril, 2007 - 12:45

Dilluns, dia 16 d’abril, a les 10 h del matí, El Prat Ràdio (91.6 FM) estrenarà l’espai "D’aquí i d’allà", integrat en el magazine matinal "Planeta Prat". De fet, "D’aquí i d’allà" forma part de l’espai radiofònic "La ciutat de les persones", que s’emetrà cada dilluns a les 10 h.

"D’aquí i d’allà" tractarà diferents temes des de l’òptica de les persones immigrades estrangeres que viuen al Prat. L'espai compta inicialment amb la col·laboració d’una pratenca d’origen marroquí, Hind El Abassi, que també és membre del Consell de Dones, i del Daniel López Lage, pratenc d’origen colombià.  

El programa del dia 16 té com a tema central l’aprenentatge de la llengua, i particularment del català, per part de les persones nouvingudes, i inclourà una entrevista a Benjamí Company, del Centre de Normalització Lingüística del Prat. Aquesta primera emissió també inclou música i poesia àrab i una secció anomenada "Desmuntant tòpics", que té com a finalitat aclarir creences i opinions, sovint errònies o distorsionades, que hi ha sobre la immigració i sobre altres cultures i països.

"D’aquí i d’allà", vol ajudar a afavorir el coneixement mutu, el diàleg i la convivència entre totes les persones del Prat independentment del lloc de naixement o origen familiar de cadascú per tal de fer la nostra ciutat un lloc més acollidor per a tothom.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.