Esteu aquí

El Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat

El capítol dedicat a la ciutat es pot veure online a ETV a la carta

BenvinGUST al Prat

dimarts, 6 setembre, 2022 - 10:15

La riquesa gastronòmica del Baix Llobregat, així com els principals actius turístics de la comarca, han estat els grans protagonistes de la sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat, que s'ha emès entre els mesos de maig i agost a ETV Televisió del Llobregat i Terramar TV.  El Prat de Llobregat ha estat un dels municipis que ha protagonitzat un dels capítols de la sèrie. 

Impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona i produïda pel GRUP ETV – TERRAMAR, aquesta primera temporada ha constat de tretze capítols, en els quals s'han recorregut tretze municipis de la comarca, entre ells el Prat de Llobregat. L'espai, conduït pel còmic Jordi LP, ha permès veure com diversos xefs del col·lectiu Sabors de l'Horta transformen els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat en suculentes propostes culinàries, oferint un tast de la cuina que s'elabora als seus establiments i de la cultura gastronòmica de la comarca. A banda de passar per la cuina, Jordi LP ha visitat, acompanyat d'un ambaixador o ambaixadora de cada municipi, alguns dels racons més interessants de cada ciutat.

Al Prat, l'encarregada d'exercir d'ambaixadora va ser la periodista Neus Macías (El Prat Ràdio i Periòdic Delta), que va guiar els espectadors i espectadores a través d'una ruta que va passar pel Teatre L'Artesà, els Espais Naturals del Riu i l'edifici del Semàfor, entre d'altres. El capítol, que es va emetre el passat 28 de juliol, va comptar també amb la presència de la xef Susana Aragón, del Cèntric Gastrobar, com a representant dels restaurants de la ciutat adherits a Sabors de l'Horta; de Marcel Tort, de la Cooperativa Agrícola del Prat; i de Juan Ponce, de la Granja Torres.

El programa es pot veure online a ETV a La Carta.

Compartir

Noticies relacionades

mirador semafor espais naturals delta

dimecres, 24 agost, 2022 - 10:00

Comencen les visites guiades per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat dels Espais naturals del delta del Llobregat

La necessitat de protegir els espais naturals del delta del Llobregat ha...

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...

dijous, 21 juliol, 2022 - 10:30

Set empreses del Prat reben el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb el turisme sostenible

Sis d’elles han renovat l’acreditació, mentre que una altra, el Cafè de L...