Esteu aquí

El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del territori

L’equip de recerca, format per investigadors i investigadores de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, ha comptat amb dades i suport tècnic del consistori per ajudar a completar la investigació.

Seminari UB i UAB

dilluns, 13 desembre, 2021 - 14:00

L’àrea d’Acció Ambiental i Energia de l’ajuntament ha donat suport, a través d’entrevistes i grups de treball, a una investigació que s’ha posat en marxa a través d’un projecte de transferència de coneixement de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona sobre la capacitat d’adaptació local al canvi climàtic de la nostra ciutat. Concretament, s’ha estudiat la inundació fluvial i marina en el context d’impactes accelerats, la dimensió legal de la planificació territorial i com la ciutat, a través dels seus agents, s’ha adaptat a les conseqüències del canvi climàtic.

Ara, un cop finalitzada la cerca, es presentarà una jornada que es podrà seguir, de forma virtual, dimecres 15 de desembre  a les 18 h (cal inscripció prèvia gratuïta). L’acte anirà a càrrec del Dr. Eduard Ariza, del Departament de Geografia de la UAB, la Dra. Deisiane Delfino, i els Dr. Xavier Garcia i Dr. Raúl Márquez, del Departament d’Antropologia Social de la UB. En acabar, es podran fer preguntes i s’obrirà un debat per aquelles persones que hi vulguin intervenir.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...