Esteu aquí

El Prat organitza una gran recollida d'aliments per a famílies necessitades

Divendres 8 i dissabte 9 de juny es recolliran aliments per omplir el Punt Solidari, un nou punt d'emmagatzematge i distribució

divendres, 8 juny, 2012 - 13:00

Divendres dia 8 i dissabte dia 9 de juny, el Prat viurà una gran jornada de recollida d'aliments amb l'objectiu de destinar-los al Punt Solidari, un espai habilitat per l'Ajuntament a l'antiga Escola del Parc on s'emmagatzemaran i distribuiran aliments a les persones necessitades que hi vagin derivades des dels Serveis Socials municipals.

El divendres 8 de juny, el recapte d'aliments es farà a la tarda al centre comercial Carrefour, mentre que dissabte dia 9 es farà durant tot el dia als principals supermecats de la ciutat (consulteu la llista de punts de recollida a www.casesdenpuig.com).

Punt Solidari
Al Prat existeix des de fa temps un punt de distribució d'aliments a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau, gestionat per Càritas. Però ja no és suficient per donar resposta a totes les necessitats. Ara, l'Ajuntament, en col·laboració amb la Creu Roja i amb la Fundació Banc d'Aliments, obrirà properament un altre punt de distribució. Tots dos centres de distribució configuren el projecte Punt Solidari.

A part de cedir i adequar les instal·lacions de l'antiga Escola del Parc (que compten amb prestatgeries, una càmera frigorífica i una arcó congelador), l'Ajuntament també ha destinat personal municipal dels departaments de Serveis Socials i de Ciutadania per a la coordinació de tota la logística necessària, alhora que ha habilitat un potent programa informàtic per gestionar les ajudes i evitar duplicitats o descoordinacions.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...