Esteu aquí

El Prat ofereix múltiples propostes perquè el jovent gaudeixi de la ciutat a l'estiu

Música, cinema, poesia, teatre, monòlegs, jocs, fotografia...

divendres, 6 juliol, 2018 - 10:30

Ha començat l’estiu i, amb ell, un gran número de propostes perquè la població jove gaudeixi del sol i del bon temps a la nostra ciutat. Concerts, teatre, cinema, poesia, tardes joves, cursos d’estiu i molt més formen part de l’ampli ventall d’activitats amb les quals les persones joves poden passar-s’ho d’allò més bé sense haver d’anar molt lluny.

Música

Un ampli repertori per a tots els gustos. La Capsa ens proposa el cicle de concerts #Demo amb bandes de diferents estils durant tot l’estiu i les sessions de #NoDJ. Al Centre Cultural Torre Balcells, diferents combinats de l’Escola de Música participen als Concerts al Porxo. Per la seva banda, al Centre Cívic Jardins de la Pau, en el marc de les Terrasses d’estiu, es podrà prendre a ballar Rock&Roll o dansa polinèsia, entre altres balls.

Cinema 

El món del cinema té moltes propostes com són el Cicle Cinema Social d’estiu, el Cinema lliure a la platja, el 7è Festival Internacional de Curtmetratges (Preview) i el cicle de Cinema & Música de La Capsa, on es poden redescobrir pel·lícules clàssiques de cinema mut amb noves bandes sonores creades per músics de la ciutat. 

Poesia, teatre i monòlegs

El Festival de Poesia ens ofereix l’oportunitat de sentir poetes interpretant la seva pròpia obra. Pel que fa al teatre, el parc del Fondo d’en Peixo es torna a convertir en un espai escènic on poder gaudir d’una amplia oferta de propostes escèniques d’allò més variades. Al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa trobarem les Paraules a la fresca, on monòlegs, un karaoke o una sessió de micro obert ens amenitzaran les nits dels divendres.

Tardes Joves

El Lloro i Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ens proposen les Tardes Joves, oferint un espai per compartir les tardes de juliol jugant a jocs en xarxa o bé a una amplia oferta de jocs de taula.

Viu l'estiu a Instagram!

Ja ha arribat una nova edició d’aquest concurs, on es premien les fotografies més divertides, boniques o insòlites que ens mostrin com gaudeixes de l'estiu al Prat i de totes les activitats que ofereix. 
 

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...