Esteu aquí

El Prat obté quatre distintius de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Porta del Delta, la platja, el Centre Municipal de Vela i el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

Lliurament Biosphere 2018

dimecres, 13 febrer, 2019 - 16:15

Les persones representants de Porta del Delta, la Platja del Prat, el Centre Municipal de Vela i el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat han recollit avui els distintius de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha lliurat en un acte a la seu del Consell Comarcal. Amb les revalidacions aconseguides per aquests agents, el Prat obté quatre de les vint-i-cinc distincions que l’ens ha atorgat al conjunt de la comarca.

El conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez, i el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper Rodríguez, han estat els encarregats de lliurar els distintius. En total, hi ha hagut 20 renovacions i 5 empreses que rebien el reconeixement per primer cop, d’acord amb el que ha conclòs la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i ha ratificat l’Instituto de Turismo Responsable, en finalitzar el cicle d’implantació de 2018.

L’objectiu del programa “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere”, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i els Consorcis de Turisme de cada territori, és estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics i contribuir a la implementació d’una gestió més sostenible per part dels agents, públics i privats, de les destinacions turístiques.

Compartir

Noticies relacionades

Els Espais Naturals del Riu

dijous, 26 novembre, 2020 - 13:45

Tornen les visites guiades als Espais Naturals del Delta del Llobregat amb noves dates i propostes

Aquest cap de setmana es reprèn el cicle després d’una breu aturada a causa...
Camp de Carxofa Prat

dimecres, 18 novembre, 2020 - 09:15

Tret de sortida a la temporada de Carxofa Prat

Ja es poden trobar els primers exemplars d’aquesta emblemàtica hortalissa

dimecres, 14 octubre, 2020 - 12:00

Es reprenen les visites guiades als espais naturals i agrícoles del Delta

Cada cap de setmana s’ofereix l’oportunitat de descobrir alguns dels indrets...