Esteu aquí

El Prat obté quatre distintius de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Porta del Delta, la platja, el Centre Municipal de Vela i el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

Lliurament Biosphere 2018

dimecres, 13 febrer, 2019 - 16:15

Les persones representants de Porta del Delta, la Platja del Prat, el Centre Municipal de Vela i el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat han recollit avui els distintius de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha lliurat en un acte a la seu del Consell Comarcal. Amb les revalidacions aconseguides per aquests agents, el Prat obté quatre de les vint-i-cinc distincions que l’ens ha atorgat al conjunt de la comarca.

El conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez, i el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper Rodríguez, han estat els encarregats de lliurar els distintius. En total, hi ha hagut 20 renovacions i 5 empreses que rebien el reconeixement per primer cop, d’acord amb el que ha conclòs la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i ha ratificat l’Instituto de Turismo Responsable, en finalitzar el cicle d’implantació de 2018.

L’objectiu del programa “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere”, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i els Consorcis de Turisme de cada territori, és estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics i contribuir a la implementació d’una gestió més sostenible per part dels agents, públics i privats, de les destinacions turístiques.

Compartir

Noticies relacionades

30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Avió Monocoque, al Centre Cultural Aeronàutic

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:30

Reobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat

Es pot visitar cada dissabte i diumenge a partir d’aquest mes de setembre