Esteu aquí

El Prat dona les gràcies a les persones voluntàries de la ciutat

Videoconferència sobre “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”

dilluns, 14 desembre, 2020 - 11:30

El 5 de desembre va ser el Dia Internacional del Voluntariat. Per tal de commemorar aquesta diada, el passat dijous 10 de desembre va tenir lloc un acte virtual d’agraïment a les persones voluntàries i entitats, que duen a terme accions de voluntariat a la nostra ciutat. 

L’alcalde Lluís Mijoler va iniciar la trobada fent un agraïment especial a totes les persones voluntàries i entitats que s’han implicat amb la gent del Prat, sobretot, en uns moments com els que hem viscut durant tots aquests mesos. La solidaritat veïnal ha estat la gran protagonista durant aquesta pandèmia i ens ha demostrat que, ara més que mai, al Prat ens cuidem.

Després d’aquestes paraules d’agraïment, va ser el torn d’Eduard Sala, amb qui va començar la conferencia “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”. Eduard Sala, responsable d’Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona, va tractar conceptes com l’angoixa, la por, la seguretat, els somnis, l’actitud o la felicitat. LEs persones participants van tenir l’oportunitat de compartir amb ell aportacions i vivències. Eduard Sala va traslladar un missatge positiu i d’il·lusió, a més de fer una menció especial al voluntariat. Va ser una conferència plena de complicititat i que va captivar a tots i totes les participants des del principi fins al final.

Podeu veure la conferència al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig