Esteu aquí

El Prat dona les gràcies a les persones voluntàries de la ciutat

Videoconferència sobre “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”

dilluns, 14 desembre, 2020 - 11:30

El 5 de desembre va ser el Dia Internacional del Voluntariat. Per tal de commemorar aquesta diada, el passat dijous 10 de desembre va tenir lloc un acte virtual d’agraïment a les persones voluntàries i entitats, que duen a terme accions de voluntariat a la nostra ciutat. 

L’alcalde Lluís Mijoler va iniciar la trobada fent un agraïment especial a totes les persones voluntàries i entitats que s’han implicat amb la gent del Prat, sobretot, en uns moments com els que hem viscut durant tots aquests mesos. La solidaritat veïnal ha estat la gran protagonista durant aquesta pandèmia i ens ha demostrat que, ara més que mai, al Prat ens cuidem.

Després d’aquestes paraules d’agraïment, va ser el torn d’Eduard Sala, amb qui va començar la conferencia “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”. Eduard Sala, responsable d’Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona, va tractar conceptes com l’angoixa, la por, la seguretat, els somnis, l’actitud o la felicitat. LEs persones participants van tenir l’oportunitat de compartir amb ell aportacions i vivències. Eduard Sala va traslladar un missatge positiu i d’il·lusió, a més de fer una menció especial al voluntariat. Va ser una conferència plena de complicititat i que va captivar a tots i totes les participants des del principi fins al final.

Podeu veure la conferència al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...