Esteu aquí

El Prat dona les gràcies a les persones voluntàries de la ciutat

Videoconferència sobre “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”

dilluns, 14 desembre, 2020 - 11:30

El 5 de desembre va ser el Dia Internacional del Voluntariat. Per tal de commemorar aquesta diada, el passat dijous 10 de desembre va tenir lloc un acte virtual d’agraïment a les persones voluntàries i entitats, que duen a terme accions de voluntariat a la nostra ciutat. 

L’alcalde Lluís Mijoler va iniciar la trobada fent un agraïment especial a totes les persones voluntàries i entitats que s’han implicat amb la gent del Prat, sobretot, en uns moments com els que hem viscut durant tots aquests mesos. La solidaritat veïnal ha estat la gran protagonista durant aquesta pandèmia i ens ha demostrat que, ara més que mai, al Prat ens cuidem.

Després d’aquestes paraules d’agraïment, va ser el torn d’Eduard Sala, amb qui va començar la conferencia “Aprendre, viure i somiar en moments d’incertesa i por”. Eduard Sala, responsable d’Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona, va tractar conceptes com l’angoixa, la por, la seguretat, els somnis, l’actitud o la felicitat. LEs persones participants van tenir l’oportunitat de compartir amb ell aportacions i vivències. Eduard Sala va traslladar un missatge positiu i d’il·lusió, a més de fer una menció especial al voluntariat. Va ser una conferència plena de complicititat i que va captivar a tots i totes les participants des del principi fins al final.

Podeu veure la conferència al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 15:30

En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Subscriu-te al benestar emocional!

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...