Esteu aquí

El Prat demana recuperar el Fons d’acollida i integració dins dels Pressupostos Generals de l’Estat

Es tracta d’una acció conjunta amb 11 municipis més: Barcelona, Cadis, Lleida, Màlaga, Manresa, Rubí, Sabadell, Sant Boi, Santa Cruz de Tenerife, Terrassa i València

divendres, 18 desembre, 2020 - 13:15

En una acció conjunta amb 11 municipis, l’Ajuntament del Prat ha demanat a la Secretaria d’Estat d’Immigració la recuperació del Fons d’acollida i integració als pressupostos de l’Estat.

En una carta, les 12 ciutats signants recorden el paper primordial que compleixen en l’acollida de les persones immigrades i refugiades i demanen la recuperació del Fons d’acollida i integració. Aquest fons fa va estar vigent entre els anys 2005 i 2011 i va permetre fer polítiques efectives envers aquests col·lectius.

Les ciutats signants són Barcelona, Cadis, El Prat de Llobregat, Lleida, Màlaga, Manresa, Rubí, Sabadell, Sant Boi, Santa Cruz de Tenerife, Terrassa i València i a l’escrit enviat assenyalen les insuficiències que té el sistema estatal d’acollida i com els ajuntaments s’han hagut de fer càrrec de situacions sense el finançament adequat.

En representació de l’Ajuntament del Prat l’escrit ha estat signat pel tinent d’alcalde de Serveis i Ciutadania, Joaquim Bartolomé.

 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...