Esteu aquí

El Prat coopera amb el Salvador en reciclatge i eliminació de residus

dimecres, 8 maig, 2019 - 11:45

El passat diumenge 5 de maig va sortir cap al Salvador una delegació tècnica dels ajuntaments del Prat, Gavà i Viladecans, per dur a terme diferents activitats de reflexió, formació i intercanvi de coneixements sobre reciclatge i eliminació de residus a personal polític i tècnic d’aquell país centreamericà.

El  projecte planteja la implementació de l’estratègia de gestió integral de residus a dos àmbits d’actuació, un al territori de l’àrea metropolitana de San Salvador, subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i un altre a la zona oriental del país.

El passat mes de novembre va venir al Prat una delegació amb representació política i tècnica de municipis del Salvador, que van poder visitar i conèixer de primera mà el model, les infraestructures i els sistemes que es fan servir a Catalunya en aquest àmbit i així fer un primera pressa de contacte.

Aquest projecte de cooperació directa al desenvolupament prioritza el treball conjunt entre personal tècnic d’ambdues parts, amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències per millorar la gestió de les ciutats, millorar les eines i treballar per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, que són comuns a tots els països del món.

Compartir

Noticies relacionades

DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat

dimarts, 19 octubre, 2021 - 14:15

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...