Esteu aquí

El Prat commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades

Es farà telemàticament, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament amb la Comissió Catalana d'Ajut al Refugiat i l’Obra Social de la Caixa

divendres, 12 juny, 2020 - 08:30

El proper dissabte 20 de juny serà el Dia Internacional de les Persones Refugiades. Per commemorar aquest dia, la Comissió Catalana d'Ajut al Refugiat (CCAR), en col·laboració amb l’Ajuntament del Prat, ha organitzat un seguit d'activitats per fer visible la realitat que viuen milers de persones al món.

Per garantir la seguretat de la ciutadania, les activitats, que compten també amb la col·laboració d’altres ajuntaments i de l’Obra Social de la Caixa, es duran a terme de manera virtual. Hi podreu accedir a través d'aquest enllaç.

Programa d’activitats

Entre el 16 i 20 de Juny es presentarà diàriament, a través del web de CCAR, un vídeo on coneixerem diverses histories de persones que han estat refugiades i que ens explicaran la seva experiència de vida.

http://www.ccar.cat/com-he-arribat-a-convertir-me-en-una-persona-refugiada/

 

També s'han programat una sèrie de xerrades que tractaran sobre la situació de persones desplaçades i la COVID-19 a diversos indrets del món: 

http://www.ccar.cat/webinars-coneix-la-realitat-a-diversos-indrets-del-mon/

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...