Esteu aquí

El Prat celebra l'1 de desembre el Dia Mundial contra la sida

La prevenció del contagi del virus VIH és la millor forma de lluitar contra aquesta malaltia i el millor instrument de què disposem és el preservatiu, ja que predomina el contagi per via sexual.

dimecres, 25 novembre, 2009 - 13:00

Tot i que l'Ajuntament del Prat fa tasques de prevenció i la promoció de la salut relacionades amb la sexualitat segura durant tot l'any, la celebració d'aquest Dia Mundial contra la Sida ens permet poder recordar, especialment a les persones més joves, la importància de la utilització del preservatiu en tots els contactes sexuals.

Espectacle per a joves
Havent comprovat que les polítiques de prevenció són més eficaces quan van dirigides a un públic més jove, just abans de què comencin les activitats de risc, i havent vist també que els missatges positius i de responsabilitat són més útils que els missatges de por o prohibició, s'ha optat per difondre la informació a través d'un espectacle lúdic: Hip-Hop i Sexualitat Segura.

L'acte tindrà lloc el divendres dia 27 de novembre a les 18 hores al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. La entrada és gratuïta i oberta a tothom.

A la sortida de l'espectacle es repartirà material divulgatiu d'informació sobre la sida i mostres de preservatius masculins, femenins i de colors.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 juny, 2019 - 11:15

Dissabte comença el servei de socorrisme i vigilància a la platja

Funcionarà de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h, fins al 15 de setembre

divendres, 14 juny, 2019 - 10:45

El Prat commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades

Les Cases d'en Puig acolliran el 20 de juny una jornada amb diverses taules...

dijous, 13 juny, 2019 - 12:45

El projecte Línia Dona del Prat, seleccionat com a model d’èxit per millorar l'ocupabilitat femenina

S'adreça a dos col·lectius: dones majors de 55 anys i dones víctimes de...