Esteu aquí

El Prat acull un taller de conserves per lluitar contra el malbaratament alimentari

El farà l'associació Espigoladors, que recupera fruita i verdura que no es comercialitza

Taller de conserves Espigoladors

divendres, 16 març, 2018 - 08:15

L’associació sense ànim de lucre Espigoladors organitza un taller d’elaboració de conserves el 25 d’abril al seu obrador del Prat (c/ Riu Anoia, cantonada amb c/ Riu Xúquer, baixos). Aquesta activitat, d’inscripció gratuïta, s’inspira en la filosofia de l’entitat, que lluita contra el malbaratament alimentari recuperant la fruita i verdura que no es comercialitza a causa d’un excedent de producció o perquè es considera estèticament imperfecta.

Espigoladors canalitzen el 95 % del que recullen cap a entitats socials que faciliten l’accés a aliments frescos, sans i nutritius a persones que habitualment no poden fer-ho. La resta ho transformen en conserves naturals i artesanals, implicant en el procés a col·lectius en risc d’exclusió.

Precisament, els assistents al taller, que es farà entre les 16 i les 18.30 h, podran aprendre tècniques professionals per elaborar productes de qualitat que evitin que els aliments es facin malbé.

Les persones interessades han de fer la inscripció enviant un correu a projectes@espigoladors.com entre el 10 i el 20 d’abril.  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 agost, 2019 - 11:00

L'aigua de la platja del Prat, excel·lent per al bany, segons les anàlisis

Durant la temporada de bany, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) fa analítiques periòdiques de l'aigua de la platja d...

divendres, 2 agost, 2019 - 09:45

L'aigua de la platja continua sent excel·lent per al bany, segons les anàlisis

Durant la temporada de bany, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) fa analítiques periòdiques de l'aigua de la...

divendres, 19 juliol, 2019 - 13:45

L'aigua de la platja continua sent excel·lent per al bany, segons les anàlisis

Durant la temporada de bany, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) fa analítiques periòdiques de l'aigua de la p...