Esteu aquí

El Prat acull un dels Punts de Trobada de Benestar i Família

L'alcalde i la consellera signen un conveni per a la cessió del local d'aquest nou servei.

divendres, 27 gener, 2006 - 12:15

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, han signat un conveni segons el qual el municipi cedeix a la Generalitat un local de la plaça d'Antonio Martín s/n on s'ubicarà el Punt de Trobada, les dependències del qual s'inauguren avui divendres.

El Punt de Trobada del Prat donarà servei a tot el Baix Llobregat. Actualment funcionen cinc Punts de Trobada a Catalunya des de l'any 2005, quatre a Barcelona i un a Lleida. El del Prat és el sisè.

Què és el Punt de Trobada?
El Punt de Trobada és un servei destinat a atendre i prevenir, en un lloc neutral i transitori, en presència de personal qualificat, la problemàtica que sorgeix en els processos de conflictivitat familiar i, en concret, en el compliment del règim de visites dels fills i filles establert per als supòsits de separació o divorci dels progenitors o per als supòsits d'exercici de la tutela per part de l'Administració Pública, amb la finalitat d'assegurar la protecció del menor.

Les demandes d'utilització del servei procedeixen, habitualment,  dels Jutjats i dels Equips d'atenció a la Infància i Adolescència (EAIA).

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...