Esteu aquí

El Prat acollirà el rodatge del primer llargmetratge de la pratenca Laura Ferrés

Laura Ferrés rodarà al Prat el llargmetratge “La imatge permanent”, després de gravar a la ciutat el curt “Los desheredados”, guardonat amb diversos premis nacionals i internacionals.

La imagen permanente

dilluns, 25 abril, 2022 - 13:00

El Prat acollirà el rodatge del primer llargmetratge de la cineasta pratenca Laura Ferrés. Després de rodar al Prat el curt “Los desheredados”, mereixedor de diversos premis nacionals i internacionals, Ferrés ha tornat a triar la seva ciutat on va néixer per a la seva primera pel·lícula, que titularà “La imatge permanent”. 

L’inici del rodatge d’aquest llargmetratge a la ciutat està previst per al proper mes de juliol i correrà a càrrec de les productores Fasten Films i la francesa-britànica Le Bureau. 

El projecte de llargmetratge ja ha estat seleccionat per a prestigiosos programes com el "Next Step Program" creat per la Setmana de la Crítica de Cannes, el TorinoFilmLab i el programa de suport a l'escriptura de guió Moulin d’Ande, a França.

El llargmetratge explicarà la història de Carmen, una directora de càsting, que s’enfronta al repte de trobar una persona “normal” per participar en una campanya política. Durant la seva cerca, coneixerà l’Antònia, una venedora ambulant, amb qui comparteix molt més del que sembla.

El rodatge compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat -a través del programa municipal El Prat Film Office, que te com a objectius donar suport al talent local a nivell audiovisual, promocionar el territori i generar activitat econòmica vinculada al sector.

La trajectòria de Laura Ferrés

Laura Ferrés (El Prat de Llobregat, 1989) és llicenciada en direcció cinematogràfica a l’ESCAC.  El projecte de llargmetratge que rodarà aquest estiu al Prat arriba després del seu curt "Los desheredados"  i de "Perro flaco": el seu projecte final de carrera, un curtmetratge de ficció que ja va ser seleccionat per a 60 certàmens de cinema d’arreu del món.

Amb “Los desheredados”, que Ferrés va rodar al Prat l’any 2016 amb el suport del programa municipal El Prat Film Office, la cineasta ja va guanyar diversos guardons: el premi al Millor curtmetratge a la Semaine de la Critique del Festival de Cannes de 2017, al Millor curtmertratge als Premis Gaudí de  2018 o al Millor curtmetratge documental als Premis Goya de 2018.

El mateix pare de la protagonista, Pere Ferrés, és el protagonista d’aquest curtmetratge de 18 minuts de durada, a cavall entre la ficció i el documental. És el responsable d’una empresa d’autocars, amb problemes econòmics a causa de la crisi. El curt explica com això el porta a buscar d’altres fonts d’ingressos i a viure nombroses dificultats, sempre lluitant per preservar la seva dignitat.

Compartir

Noticies relacionades

Rodatge de la pel·lícula de Villaronga al Prat

dijous, 21 juliol, 2022 - 12:00

Agustí Villaronga roda al Prat la comèdia LOLI TORMENTA, protagonitzada per Susi Sánchez

Aquest mes de juliol, s’ha iniciat a la ciutat el rodatge de diverses escenes...
Anunci Sant Cosme Prat Film Office

dijous, 30 juny, 2022 - 11:00

Els rodatges al Prat s’han triplicat en els darrers 10 anys i actualment és el segon municipi de Catalunya que acull més produccions

Així ho indica la darrera memòria disponible de l’Institut Català de les...

dimarts, 21 juny, 2022 - 10:15

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

Més participació pratenca i propostes que posen l'atenció en el context local