Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

platillo pota blava

dimecres, 15 desembre, 2021 - 10:45

La gastronomia Pota Blava torna a la Granja de la Ricarda

La 48a edició de la Fira Avícola tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre

dimarts, 14 desembre, 2021 - 15:00

La Fira Avícola tornarà a ser un espai de trobada a l’entorn del Pota Blava, la Carxofa Prat i en defensa dels espais naturals i el Parc Agrari

La Fira Avícola torna a la Granja de la Ricarda. El Prat recupera la Festa...
L'estany de la Ricarda amb els Pirineus al fons (Foto: David Airob)

dimarts, 14 desembre, 2021 - 14:30

Descobreix la Ricarda a través d'una experiència audiovisual immersiva

L’estand municipal a la Fira Avícola es dedicarà a posar en valor la Ricarda...