Esteu aquí

El Pota Blava arriba a quarts de final del concurs del plat favorit dels catalans

Es troba en quart lloc de la classificació

dijous, 26 octubre, 2017 - 08:15

El pollastre de la raça Prat ha passat a la segona fase - quarts de final - del concurs El Plat Favorit dels Catalans, que premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs, organitzat per la revista Cuina, aplega 22 cuiners que defensaran un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

En aquests moments el plat del Pota Blava es troba en quarta posició. El 19 de novembre es proclamarà el plat guanyador.  Es pot votar a favor del Pota Blava al web d'El Plat Favorit.

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

FiraTapa Carxofa Prat 2024

dilluns, 15 abril, 2024 - 10:00

La 9a edició de la FiraTapa Carxofa Prat tanca les Festes de la Carxofa 2024

L'Ajuntament del Prat i l’AGT tornen a organitzar aquesta festa gastronòmica...

divendres, 22 març, 2024 - 09:15

Les Festes de la Carxofa Prat es presenten envoltades de tractors per reivindicar el paper de la pagesia del Parc Agrari

La Granja de la Ricarda acull un acte que aglutina veus del camp i de la...
Calçots del Prat_ Cooperativa Agrícola

dilluns, 11 març, 2024 - 10:15

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per identificar els calçots que produeix

Es tracta d’una estratègia per posicionar aquest producte de km 0 que destaca...