Esteu aquí

El Pota Blava arriba a quarts de final del concurs del plat favorit dels catalans

Es troba en quart lloc de la classificació

dijous, 26 octubre, 2017 - 08:15

El pollastre de la raça Prat ha passat a la segona fase - quarts de final - del concurs El Plat Favorit dels Catalans, que premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs, organitzat per la revista Cuina, aplega 22 cuiners que defensaran un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

En aquests moments el plat del Pota Blava es troba en quarta posició. El 19 de novembre es proclamarà el plat guanyador.  Es pot votar a favor del Pota Blava al web d'El Plat Favorit.

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

platillo pota blava

dimecres, 15 desembre, 2021 - 10:45

La gastronomia Pota Blava torna a la Granja de la Ricarda

La 48a edició de la Fira Avícola tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre

dimarts, 14 desembre, 2021 - 15:00

La Fira Avícola tornarà a ser un espai de trobada a l’entorn del Pota Blava, la Carxofa Prat i en defensa dels espais naturals i el Parc Agrari

La Fira Avícola torna a la Granja de la Ricarda. El Prat recupera la Festa...
L'estany de la Ricarda amb els Pirineus al fons (Foto: David Airob)

dimarts, 14 desembre, 2021 - 14:30

Descobreix la Ricarda a través d'una experiència audiovisual immersiva

L’estand municipal a la Fira Avícola es dedicarà a posar en valor la Ricarda...