Esteu aquí

El Pota Blava arriba a les semifinals del concurs El Plat Favorit dels Catalans

La xef Carme Ruscalleda apadrina el producte i aposta per una IGP única i exclusiva del Baix Llobregat

divendres, 3 novembre, 2017 - 08:15

El Pota Blava ha arribat a les semifinals d'El Plat Favorit dels Catalans, concurs que premiarà al millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). 

En el cas del Pota Blava, la xef Susana Aragón ha estat l'escollida per la revista Cuina per representar els xefs del Prat. A més, en aquesta tercera fase del concurs, el Pota Blava tindrà el suport de Carme Ruscalleda, xef que el 2015 va apadrinar les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, i que coneix les virtuts gastronòmiques d’un producte únic.

Votacions fins el 19 de novembre

Després de les dues primeres fases superades, El Plat Favorit inicia les semifinals del 2 al 8 de novembre, en què es podrà votar per Internet entre quatre plats. Es classificaran els dos més votats, que passaran a la final del 8 al 19 de novembre. Els dos plats finalistes tindran un premi: es podran reservar i comprar preparats als establiments d’Ametller Origen i Casa Ametller.

El plat vencedor es farà públic el 19 de novembre al Fòrum Gastronòmic, que enguany se celebrarà a Girona.

El concurs està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d’IGP i DOP. Catalunya Ràdio és el mitjà oficial del concurs.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 novembre, 2019 - 13:45

Compte enrere per a la 46a Fira Avícola del Prat

Porta del Delta hi serà present amb un estand per difondre la gastronomia i...
QuintoTapa 2019

dijous, 31 octubre, 2019 - 09:15

El QuintoTapa tanca la seva 13a edició consolidant-se com a ruta gastronòmica de referència a Catalunya

Enguany s’han introduït novetats com el vot en línia i un nou espai a la...

dijous, 24 octubre, 2019 - 13:15

Obert el període de recepció de candidatures per al premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses

S’hi podran presentar candidatures fins el 20 de novembre.