Esteu aquí

El pont de ca l'Alaio s'enderrocarà el 29 de novembre

La desaparició del pont, a causa de les obres del TAV, es compensarà amb nous accessos d'entrada i sortida de la ciutat.

dimarts, 8 novembre, 2005 - 14:00

Les obres del tren d'alta velocitat (TAV) i de soterrament de les vies obligaran a enderrocar, el dimarts 29 de novembre, el pont de ca l'Alaio, situat a l'inici de l'avinguda del Remolar i una de les principals portes d'entrada i sortida de la ciutat.

Nova ruta d'entrada
L'alternativa d'entrada al Prat, quan hagi desaparegut el pont, serà el pas inferior de l'autovia de Castelldefels, que comunica la ronda de Ponent amb el camí agrícola de can Penyasco.

Al pas inferior s'hi arribarà des de la carretera de ca l'Alaio, a través d'un carril adossat a l'autovia de Castelldefels, però segregat del seu trànsit. Per facilitar el trànsit d'entrada a la ciutat, la ronda de Ponent, ara de doble sentit, només tindrà sentit d'entrada (en direcció a l'avinguda del Remolar).

Un semàfor intel·ligent permetrà creuar el pas en direcció al camí de can Penyasco, sempre que no vinguin vehicles en direcció a la ciutat.

Nova ruta de sortida
La sortida alternativa al pont de ca l'Alaio es farà per la carretera de l'aeroport, des de l'avinguda de l'Onze de Setembre. Aquesta sortida ja existeix ara, però està sotmesa a un semàfor que l'entorpeix.

Per agilitzar-la, s'hi faran modificacions, tant semafòriques com de disseny i funcioament dels carrils d'aquest encreuament. Des d'aquí, els vehicles podran accedir o bé a la pota Sud o bé a l'autovia de Castelldefels.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...