Esteu aquí

El Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere del Prat es presentarà el 15 de setembre

TEMES: Persones,LGBTI

Es farà a través del canal de Youtube de l'Ajuntament, degut al context sanitari actual

dijous, 30 juliol, 2020 - 08:30

El dimarts 15 de setembre proper, a les 18 h, es durà a terme, a través del Youtube de l’Ajuntament del Prat, la presentació del Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere, un document estratègic amb una visió integral que pretén fer de guia a les polítiques municipals dels propers anys.

La presentació anirà  a càrrec de la regidora de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament del Prat, Anna Martín Cuello, i comptarà amb la participació de la Sra. Alba Barnusell i Ortuño, Diputada delegada de Polítiques d'Igualtat de la Diputació de Barcelona. A continuació es realitzarà una xerrada a càrrec de la cooperativa Candela, Acció Comunitària i Feminista, amb la xerrada "L'armari... pels abrics! Diversitat sexual i de gènere i joves". 

Nova assessoria jove La Lore

També es presentarà un nou servei que s'ofereix al municipi, com és l'assessoria jove La Lore, al Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut.

Objectius del Pla

El Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere té per objectiu principal ser un marc de referència per als diferents departaments municipals de l’Ajuntament del Prat a l’hora d'implementar polítiques públiques incloent-hi la perspectiva de la diversitat. També vol definir actuacions que cal desenvolupar a curt i mitjà termini en matèria de diversitat sexual, afectiva i de gènere a la ciutat.

L'elaboració del Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere es va realitzar a partir d'una diagnosi que contemplava la realitat del col·lectiu LGBTI del municipi i també de l'avaluació de les polítiques realitzades fins al moment.

Si, com a persones o entitats, voleu disposar de més informació, us podeu adreçar a lgbti@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 12:15

Prat Activitats Salut, a casa

Activitats obertes a tota la població

dilluns, 18 gener, 2021 - 10:00

La primera setmana escolar després de festes acaba amb només 5 grups bombolla confinats

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...