Esteu aquí

El Pla Local d’Habitatge 2021-2027, presentat en audiència pública

Més de 70 persones han participat en la presentació del document, entre elles, representants d’entitats, associacions, cooperatives i ciutadania particular.

Pla Local d'Habitatge

dimecres, 2 juny, 2021 - 13:45

Aquest dilluns, l’empresa municipal d’habitatge, Prat Espais, ha presentat en audiència pública del Pla Local d’Habitatge 2021-2027 a l’auditori del Cèntric Espai Cultural en la que han participat més de 70 persones. En l’acte, s’han exposat els resultats d’un estudi previ de diagnosi de les necessitats especifiquen sobre aquest àmbit a la ciutat i, al mateix temps, s’han detallat les quatre principals línies d’acció: ampliar el parc d’habitatge assequible i social, dissenyar un pla local de rehabilitació, facilitar l’accés a l’habitatge i promocionar el bon ús dels mateixos.

Després d’un primer esbós sobre el contingut i els projectes que comporta, s’ha donat pas a un torn de preguntes per aclarir conceptes i dubtes. Properament, es podrà consultar l’acte d’aquesta sessió. Mentrestant, es pot aconseguir més informació amb la documentació que s’ha generat sobre el pla:

L’audiència pública s’emmarca dins de la fase final de treball, després d’altres procediments oberts a la ciutadania com ara enquestes, tallers per fer propostes, etc. Després de l’aprovació inicial al Ple Municipal del mes d’abril i el període corresponent d’al·legacions, s’haurà de sotmetre de nou a votació en ple per la seva aprovació definitiva.  

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 març, 2023 - 14:00

La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

Aquesta mesura se suma a d’altres que promocionen el transport públic i...

dijous, 16 març, 2023 - 12:00

Més natura als patis escolars

El projecte s’inclou als pressupostos participatius d’aquest mandat