Esteu aquí

El Pla Local de Joventut 2018 - 2022 afronta la darrera fase abans de ser aprovat

Dijous 18 d’octubre tindrà lloc una sessió de revisió del Pla al Lloro

dilluns, 15 octubre, 2018 - 13:15

Enguany ha tingut lloc el procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut 2018 - 2022, que és el document estratègic que farà de guia a les polítiques municipals de joventut dels propers anys. 

El Pla Local de Joventut es troba en estat de revisió, pendent de ser aprovat al Ple Municipal de novembre. Per tal de revisar-lo conjuntament, es convoca una sessió de revisió el dijous 18 d'octubre a les 18.30h al Lloro. Si vau participar fent propostes als quioscs, a les taules de reflexió o teniu interès en revisar-lo, hi podeu assistir. 

Metodologia del Pla

L'elaboració del Pla Jove s'ha realitzat segons la següent metodologia:
•    La fase de diagnosi, que ha consistit en l’anàlisi sociodemogràfica de la joventut de la ciutat, l’avaluació de les polítiques realitzades fins al moment, taules de reflexió amb joves per conèixer de primera mà les seves necessitats i taules tècniques amb professionals dels diferents departaments de la ciutat.
•    La fase propositiva, que ha consistit en la recollida de suggeriments sobre accions a realitzar mitjançant punts mòbils a la ciutat.

En aquest procés de treball ha estat prioritària la implicació de les persones joves. 

El principal objectiu del procés participatiu per l'elaboració del Pla Jove ha estat conèixer de primera mà les necessitats dels i les joves, i de la seva visió de la ciutat, en tots els aspecte que afecten la seva vida (ocupació, salut, habitatge, educació, mobilitat, esport, oci, participació...). 

Dades de participació:

2 sessions tècniques amb 27 participants tècnics.
7 taules temàtiques amb 60 joves participants.
318 enquestes recollides.
233 propostes recollides a kiosks.


 

Compartir