Pla Jove 2018 - 2022

 

Durant el 2018 tindrà lloc el procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut, que ha de ser el document estratègic que faci de guia a les polítiques municipals de joventut dels propers anys. 

En aquest procés de treball és prioritari la implicació de les persones joves i per aquest motiu es fa una crida a la participació.

L'elaboració del Pla Jove es realitza a través d'una diagnosi que consta de dues fases, d'una banda, l'anàlisi sociodemogràfica de la joventut de la ciutat, l'avaluació de les polítiques realitzades fins al moment, i les taules de reflexió amb els i les joves per conèixer de primera mà les seves necessitats.

A continuació, es realitza la fase propositiva, a través de taules de reflexió, l'enquesta on-line i els punts d'informació i de recollida de propostes. 

L'elaboració del Pla Local de Joventut es realitza amb un procés participatiu amb els i les joves de la ciutat.

Objectiu

El principal objectiu del procés participatiu per l'elaboració del Pla Jove és conèixer de primera mà les necessitats dels i les joves, i de la seva visió de la ciutat, en tots els aspecte que afecten la seva vida (ocupació, salut, habitatge, educació, mobilitat, esport, oci, participació...). Així mateix, elaborar conjuntament i recollir propostes que han de guiar el disseny de les polítiques de joventut dels propers anys.

Qui pot participar?

Els i les joves de la ciutat, entre 15 i 30  anys.

Com hi puc participar?

Al procés es pot participar a través de tres modalitats:

  • Taules de reflexió, que treballaran tant la part de diagnosi com de propostes. Trobareu la informació dels dies i espais a l'agenda. Si vols participar o més informació pots adreçar-te a El Lloro. Serveis de Joventut.
  • Enquesta on-line
  • Punts d'informació i recollida de propostes. Trobareu la informació dels dies i espais a l'agenda.

Metodologia

El procés es divideix en dues fases:

  • Fase de diagnosi. Recollida de necessitats.
  • Fase de propostes. Recollida de suggeriments sobre accions a realitzar.

 

 

Fotografia social de l'estat a 2017 de la joventut al Prat de Llobregat, a través de dades de diferents fonts estadístiques.


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres plans joves del Prat

Pla Jove 2006 - 2010

Document que contempla programes i accions adreçats a la joventut del Prat fins al 2010.

Pla Jove 2013-2017

Document que contempla programes i accions adreçats a la joventut del Prat fins al 2017.