Esteu aquí

El Pessebre de la plaça de la Vila comença a construir il·lusions

Foto de l'inici del taller de pessebre, 2020

dimecres, 14 octubre, 2020 - 12:45

Aquesta setmana s'ha posat en marxa el taller de persones grans voluntàries que té per objectiu la construcció del Pessebre de la plaça de la Vila. El taller es realitza en espais cedits a tal efecte per la Cooperativa Obrera de Viviendas. Enguany s’han extremat les mesures de neteja i seguretat seguint els protocols COVID-19 per cuidar les i els voluntaris.

Aquest 2020 es commemora el 20è aniversari d’aquest pessebre tan especial, on gent gran voluntària, amb el suport de diversos artistes, empra els seus coneixements, habilitats, temps i il·lusió per a la seva construcció.

L’equip de persones voluntàries i professionals volen continuar il·lusionant a tota la ciutadania i en especial als i les més petites, amb aquest element que ja és un imprescindible del Nadal del nostre municipi.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa municipal de lleure de la Gent Gran.

Per a més informació, us podeu adreçar, els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig  (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.