Esteu aquí

El parc del Fondo d'en Peixo guanya nous espais públics

El pati de l'antiga Escola del Parc i altres espais s'obren al parc i es millora la connexió entre el c. Penedès i l'av. del Canal

dimarts, 8 març, 2016 - 13:30

La zona situada entre l'escola bressol Sol Solet i l'antiga Escola del Parc -que actualment acull el Punt Solidari- s'ha remodelat completament, incorporant al parc del Fondo d'en Peixo nous espais i equipaments públics.

El pati de l'antiga escola s'ha obert i ha esdevingut una nova zona pública de jocs i esports. El carrer Penedès ha quedat connectat amb l'av. del Canal a través d'aquest indret de manera fluida i segura, tot eliminant racons inutilitzats i passos estrets.

L'actuació, en la qual l'Ajuntament hi ha invertit gairebé 800.000 €, ha seguit l'estil de paviment d'algunes zones del parc del Fondo d'en Peixo: llamborda de granit recuperada, sovint combinada amb gespa o sorra.

També s'ha ampliat la zona de jocs infantils situada al costat del Sol Solet. Al c. Penedès s'han substituït petits murs per talussos enjardinats i s'ha ampliat la vorera. En total s'hi han plantat 9 arbres, instal·lat 9 bancs, 12 papereres i una font. La superfície sobre la qual s'ha actuat arriba als 5.175 metres quadrats.

 

Compartir

Noticies relacionades

Cartell Parcs Infantils

dilluns, 23 novembre, 2020 - 11:45

Els parcs de jocs infantils tornen a obrir

Coincidint amb l’entrada en vigor del Tram 1 de la represa de l’activitat

dissabte, 21 novembre, 2020 - 13:15

L’Ajuntament sancionarà un banc per fer un desnonament sense oferir lloguer social

L'entitat bancària no ha respectat la llei, ja que abans de demanar el...