Esteu aquí

El parc del Fondo d'en Peixo guanya nous espais públics

El pati de l'antiga Escola del Parc i altres espais s'obren al parc i es millora la connexió entre el c. Penedès i l'av. del Canal

dimarts, 8 març, 2016 - 13:30

La zona situada entre l'escola bressol Sol Solet i l'antiga Escola del Parc -que actualment acull el Punt Solidari- s'ha remodelat completament, incorporant al parc del Fondo d'en Peixo nous espais i equipaments públics.

El pati de l'antiga escola s'ha obert i ha esdevingut una nova zona pública de jocs i esports. El carrer Penedès ha quedat connectat amb l'av. del Canal a través d'aquest indret de manera fluida i segura, tot eliminant racons inutilitzats i passos estrets.

L'actuació, en la qual l'Ajuntament hi ha invertit gairebé 800.000 €, ha seguit l'estil de paviment d'algunes zones del parc del Fondo d'en Peixo: llamborda de granit recuperada, sovint combinada amb gespa o sorra.

També s'ha ampliat la zona de jocs infantils situada al costat del Sol Solet. Al c. Penedès s'han substituït petits murs per talussos enjardinats i s'ha ampliat la vorera. En total s'hi han plantat 9 arbres, instal·lat 9 bancs, 12 papereres i una font. La superfície sobre la qual s'ha actuat arriba als 5.175 metres quadrats.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 febrer, 2019 - 09:30

Afectacions al trànsit i al transport públic de la Maratest de diumenge al matí

Diumenge 17 de febrer se celebrarà la Maratest, una prova esportiva que consistirà en dues curses...

dimarts, 12 febrer, 2019 - 10:15

L'eBicibox entra en servei al Prat

A la nostra ciutat hi ha tres estacions de bicicletes elèctriques compartides

divendres, 8 febrer, 2019 - 08:30

L'Ajuntament del Prat rep un premi per la gestió del reciclatge de paper i cartró

El consistori pratenc torna a rebre el guardó Pajaritas Azules que atorga...