Esteu aquí

El nou Centre Cívic Palmira Domènech obre les portes

El cap de setmana del 23 i 24 de març s'hi organitzaran visites guiades i activitats

dilluns, 18 març, 2019 - 14:15

El nou Centre Cívic Palmira Domènech, situat al carrer de lo Gaiter del Llobregat, davant dels jardins del Cementiri Vell, entrarà en funcionament el dilluns 25 de març. El cap de setmana previ, però, veïns i veïnes tindran l’oportunitat de conèixer l’equipament, el programa i l’equip.  

Nou centre cívic a la ciutat

Aquest és el tercer centre cívic municipal, que se suma a la xarxa d’equipaments culturals de proximitat juntament amb el Centre Cívic Jardins de la Pau i el Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. El Centre Cívic Palmira Domènech és un espai de convivència per a veïns i veïnes, un indret on fer vida, on trobar-se.

La cultura és un dels elements que construeixen comunitat als barris, i per això, “la Palmira” s’ha concebut com un gran espai per a la formació, la creació i la pràctica de la cultura, adreçat a persones de totes les edats.

L’equipament, de caràcter cultural, comptarà també amb la implicació d’altres  departaments de l’Ajuntament (Educació, Acció Social, Joventut, Gent Gran...) que, conjuntament amb veïns i veïnes, entitats i col·lectius, han de donar resposta a les necessitats del barri. Per aquest motiu, el nou centre acull les oficines de l’Equip Bàsic d’Atenció Social Centre i altres projectes de ciutat.

La dinamització d’activitats i el treball intergeneracional seran trets característics d’aquest nou equipament cultural, social i comunitari. El nou centre comptarà també amb la residencia de l’AVV de Nucli antic i d’altres entitats culturals i socials vinculades al territori.

El programa cultural 

Per tal de desenvolupar aquesta tasca comunitària, el nou centre cívic proposa un programa cultural a través de quatre àmbits: gastronomia, accés al coneixement, cultura digital i cos i moviment. 

Visiteu l’equipament

Durant el cap de setmana de portes obertes els veïns i veïnes podran descobrir l’equipament al seu aire i participar de dues activitats: El Receptari del Barri i Explica’ns els teus records del barri. A més s’han organitzat diferents visites guiades dinamitzades i plenes de sorpreses per a les qual cal inscripció prèvia.

Les inscripcions a les visites dinamitzades es podran fer a partir del dilluns 18 només a través del web online.elprat.cat. A partir del mateix dissabte 23 de març es podran fer incripcions presencialment, quan comenci l’activitat al centre. 

La Palmira a les xarxes

El nou centre cívic ha aterrat a les xarxes socials. Es compartiran fotos, anuncis i curiositats del centre i la seva activitat al Facebook i a l'Instagram (@ccpalmiradomenech).

Compartir

Noticies relacionades

1r premi paisatge Pepi Martín

divendres, 20 setembre, 2019 - 12:15

El 28è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat obre el període d’admissions

El concurs ofereix tres premis (300 euros per al primer, 150 euros per al...

dimecres, 18 setembre, 2019 - 13:30

El parc Nou del Prat acull l’11è Festival Esperanzah! de l’11 al 13 d’octubre

La programació completa del festival solidari de música i cultura es va...

divendres, 13 setembre, 2019 - 15:15

S’atorga el premi de la fotografia guanyadora del concurs fotogràfic #viulestiualprat

Guanya una fotografia feta per l'iger @joseluisbravo13