Esteu aquí

El nou Centre Cívic Palmira Domènech obre les portes

El cap de setmana del 23 i 24 de març s'hi organitzaran visites guiades i activitats

dilluns, 18 març, 2019 - 14:15

El nou Centre Cívic Palmira Domènech, situat al carrer de lo Gaiter del Llobregat, davant dels jardins del Cementiri Vell, entrarà en funcionament el dilluns 25 de març. El cap de setmana previ, però, veïns i veïnes tindran l’oportunitat de conèixer l’equipament, el programa i l’equip.  

Nou centre cívic a la ciutat

Aquest és el tercer centre cívic municipal, que se suma a la xarxa d’equipaments culturals de proximitat juntament amb el Centre Cívic Jardins de la Pau i el Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. El Centre Cívic Palmira Domènech és un espai de convivència per a veïns i veïnes, un indret on fer vida, on trobar-se.

La cultura és un dels elements que construeixen comunitat als barris, i per això, “la Palmira” s’ha concebut com un gran espai per a la formació, la creació i la pràctica de la cultura, adreçat a persones de totes les edats.

L’equipament, de caràcter cultural, comptarà també amb la implicació d’altres  departaments de l’Ajuntament (Educació, Acció Social, Joventut, Gent Gran...) que, conjuntament amb veïns i veïnes, entitats i col·lectius, han de donar resposta a les necessitats del barri. Per aquest motiu, el nou centre acull les oficines de l’Equip Bàsic d’Atenció Social Centre i altres projectes de ciutat.

La dinamització d’activitats i el treball intergeneracional seran trets característics d’aquest nou equipament cultural, social i comunitari. El nou centre comptarà també amb la residencia de l’AVV de Nucli antic i d’altres entitats culturals i socials vinculades al territori.

El programa cultural 

Per tal de desenvolupar aquesta tasca comunitària, el nou centre cívic proposa un programa cultural a través de quatre àmbits: gastronomia, accés al coneixement, cultura digital i cos i moviment. 

Visiteu l’equipament

Durant el cap de setmana de portes obertes els veïns i veïnes podran descobrir l’equipament al seu aire i participar de dues activitats: El Receptari del Barri i Explica’ns els teus records del barri. A més s’han organitzat diferents visites guiades dinamitzades i plenes de sorpreses per a les qual cal inscripció prèvia.

Les inscripcions a les visites dinamitzades es podran fer a partir del dilluns 18 només a través del web online.elprat.cat. A partir del mateix dissabte 23 de març es podran fer incripcions presencialment, quan comenci l’activitat al centre. 

La Palmira a les xarxes

El nou centre cívic ha aterrat a les xarxes socials. Es compartiran fotos, anuncis i curiositats del centre i la seva activitat al Facebook i a l'Instagram (@ccpalmiradomenech).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 28 juliol, 2020 - 12:00

La presentació del "Paraules a la Fresca" dona per finalitzat el procés de creació amb l'artista David Espinosa

Enguany, la proposta creada amb les companyies teatrals en residència al...
Piscina CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 27 juliol, 2020 - 12:00

L'Ajuntament retornarà les quotes del període que els centres esportius estiguin tancats

Els equipaments segueixen tancats, a l'espera que la Generalitat resolgui les...

dilluns, 27 juliol, 2020 - 10:00

“Res no es pot amagar”, obra guanyadora del 10è Premi Literari Delta, disponible en format EPUB

Retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil